Jak Barbora Šťastná sebrala odvahu

Jak Barbora Šťastná sebrala odvahu

Adresa:

Ostrava, Smetanovo nám. 8

Termín: 20.10.2016
Vstupné:

0

20říjen čtvrtek 16:00

Žánr: ostatní akce hody besedaautogramiádazdarmaknihy


Čtvrtek 20. října v 16.00, KNIHCENTRUM.cz DŮM KNIHY Ostrava Kniha o tom, že odvaha a strach se nevylučují. Kniha není návodem, jak se přestat bát. Autorka Barbora Šťastná přišla na to, že i když se strachu nezbaví, nemusí ho za všech okolností poslouchat. I se strachem může sebrat odvahu a dělat věci, které by od sebe nečekala.

Třeba psát Šťastný blog (stastnyblog.cz). Beseda a autogramiáda šéfredaktorky měsíčníku Moje psychologie proběhne ve čtvrtek 20. října od 16.00. Jak jsem sebrala odvahu je kniha o tom, že odvaha a strach se nevylučují. Autorka ke knize řekla: „Kniha není návod, jak se přestat bát. Já se například bojím spousty věcí. Bojím se otevírat dopisy s modrým pruhem, bojím se pavouků, zubaře, předjíždění na okresce.

Bojím se, že v práci přijdou na to, že ve skutečnosti nic neumím. Přišla jsem ale na to, že i když se strachu nezbavím, nemusím ho za všech okolností poslouchat. I se strachem můžu sebrat odvahu a dělat věci, které bych od sebe nečekala. Tahle kniha je tedy o tom, jak jsem sebrala odvahu např. přestat se za všechno omlouvat, říct „ano“ a jít dobrodružství naproti, říkat „ne“, nesnažit se být pořád cool, nosit klobouk, nečekat na dovolení, požádat o pomoc, nemít pořád samé jedničky, radovat se.“

Barbora Šťastná vyrostla v Kynšperku nad Ohří a v Karlových Varech. Vystudovala scenáristiku na FAMU a pracovala jako novinářka píšící o filmu. Později působila jako editorka časopisu ELLE, nyní je šéfredaktorkou časopisu Moje psychologie. S manželem a dětmi žije v Praze na Žižkově. Během měsíce října se zúčastněte slosování o vstupenky do Národního divadla moravskoslezského. Po celý měsíc říjen bude v Domě knihy KNIHCENTRUM.cz probíhat akce KNIŽNÍ HODY - 5. KNIHA ZDARMA. Akce platí do 31. 10. 2016.

Rezervujte si místo e-mailem rezervace.ostrava@knihcentrum.cz nebo telefonicky 607 082 029. Upozornění – 15 minut před začátkem akce rezervace propadají, dostavte se prosím včas!

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Ostrava Akce v obci Ostrava

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Jak Barbora Šťastná...

Zámek ZábřehOstrava (4.5 km)

STING ApartmentsHavířov (10.8 km)

Zámeček Petrovice Karviná (20.3 km)