My Own Private Picture

My Own Private Picture

Adresa:

Ostrava, Vítkovická 17

Termín: 5.10.2016
Vstupné:

150 Kč

5říjen středa 20:00

Žánr: divadlo


My Own Private Picture Multimediální představení o médiích a obrazech naší touhy. „My Own Private Picture“ je multimediální představení o našich touhách a jejich mediálních (před)obrazech. Kolektiv T.I.T.S. zkoumá zobrazování „sexuality“ v pornografii, ale i v médiích obecně, a také to, jak všudypřítomné virtuální reprezentace dokážou nenápadně vstupovat do intimních zón našeho života, formovat naše představy a generovat tak naše nejintimnější přání.

Představení klade důraz na emancipovanou ženskou sexualitu, míchá zkušenost s naprostou fikcí a zároveň kombinuje dokumentární prvky s atmosferickou imaginací. Formálně se představení inspirovalo populárními televizními formáty. „My Own Private Picture“ se pokouší být jak zábavnou, tak i náročnou diváckou výzvou a otevřít diskuzi nad jedním z fenoménů, který prostupuje naši současnou společnost.

FB událost: https://www.facebook.com/events/1161301670628717/ UMĚLECKÝ TÝM – T.I.T.S. Koncept&text: Nela H. Kornetová, Dagmar Radová Performeři/performerky: Nela H. Kornetová, Björn Hansson, Jan Hajdelak Husták Scénografie a světla: Ann Sofie Godø, Nela H. Kornetová Kostýmy: Kristin Jonsson Dramaturgická spolupráce: Dagmar Radová Hudba: Björn Hansson Video: Jan Hajdelak Husták T.I.T.S.(CZ/NOR/SWE) je neformální kolektiv, který vytváří atmosférické performance na pomezí audio-vizuálních forem s tělem v jejich středobodu. Jeho aktéři se setkali na Norwegian Theatre Academy.

Soustřeďují se na práci se světelnými, zvukovými a prostorovými podmínkami, performační kvalitu lidského hlasu a pohybu a pokoušejí se tyto prvky organicky propojovat. T.I.T.S. se snaží pracovat s instinkty a emocemi, které se pokud možno můžou diváka přímo dotýkat.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Divadla - Ostrava Akce v obci Ostrava

Podobné akce

29duben pondělí 19:00

Shirley Valentine

, náměstí Svobody 526 Divadlo

11listopad pondělí 19:00

1prosinec neděle

Ubytování v okolí akce My Own Private Picture

Zámek ZábřehOstrava (3.2 km)

STING ApartmentsHavířov (11.1 km)

Zámeček Petrovice Karviná (21.5 km)