Ostrov kreativity v ostravském Avionu

Ostrov kreativity v ostravském Avionu

Adresa:

Ostrava, Rudná 114

Termín: 24.9.2016 25.9.2016

24zář - 25zář celý den

Žánr: ostatní akcesoutěž


Přijďte se svými dětmi poslední zářiový víkend do ostravského Avion Shopping Parku a ukažte společně ostatním, kam až sahají hranice vaší tvořivosti a fantazie. Unikátní LEGO dny, které se v Moravskoslezském kraji konají již tradičně a výhradně jen v ostravském Avion Shopping Parku nabídnou spoustu kreativní zábavy pro celou rodinu ve dnech 24. a 25. září a to na ploše 200 m2, na které vyroste Ostrov kreativity.

„LEGO dny pořádáme v našem nákupním centru již tradičně několik let. Letos se však chceme zaměřit více na tvořivý aspekt zábavního programu a dát dětem možnost uplatnit své kreativní dovednosti. Svou zručnost a fantazii si tentokrát budou moci společně s dětmi vyzkoušet také rodiče,“ říká Tomáš Míček, ředitel nákupního centra Avion Shopping Park Ostrava. V rámci programu na návštěvníky čeká celkem 5 herních zón.

Například speciálně pro děvčata LEGO® Friends. Naopak hlavně kluci si budou moci vytrénovat své nindžovské schopnosti v zóně LEGO® NINJAGO™. Nebude také chybět novinka LEGO® NEXO KNIGHTS™, která malé i velké zavede do netradičního světa moderních rytířů. Program začne v oba víkendové dny vždy v 10:00 hodin a končit bude v 18:00 hodin. Odehrávat se bude v okolí kavárny Starbucks.

Pro všechny mladé stavitele budou připravena stanoviště s různými tablety a jinými pomůckami. Ty je mohou inspirovat při tvorbě originálních staveb. Kromě tvořivých aktivit čeká především menší návštěvníky centra již tradičně celá řada her a soutěží o různé Lego dárky, a to během celého víkendu a ve všech herních zónách.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Ostrava Akce v obci Ostrava

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Ostrov kreativity v...

Zámek ZábřehOstrava (1 436 metrů)

STING ApartmentsHavířov (14.3 km)

Zámeček Petrovice Karviná (26.1 km)