Ženy, kariéra a skloubení mateřství a práce. Mýtus, realita nebo přání?

Ženy, kariéra a skloubení mateřství a práce. Mýtus, realita nebo přání?

Adresa:

Třinec, náměstí Svobody 526

Termín: 13.10.2016 15.10.2016
Vstupné:

2240 Kč

13říj - 15říj celý den

Žánr: ostatní akceseminářkurz diskuseknihy


Srdečně Vás zveme na seminář a diskusi s jednou z nejlepších personalistek na světě Rostyou Gordon Smith a top manažerkou IBM Janou Václavkovou. Dozvíte se zde spoustu cenných informací, ujasníte si své hodnoty a priority.

Využijte jedinečnou šanci vidět, slyšet a diskutovat s úspěšnými ženami, matkami, podnikatelkami a členkami kolegia Minerva 21.

Pro koho je kurz určen

Chcete se dozvědět:

  • S jakými problémy se ženy jak na mateřské, tak na pracovním místě potýkají?
  • Co je syndrom vyhoření?
  • Máte neustálý pocit přepracování a pernamentního přetížení?
  • Lze propojit kariéru a rodičovství? Pohled žen, mužů a zaměstnavatelů.
  • Měkne ženám opravdu v mateřství mozek?
  • Skutečně existuje nerovnost v odměňování?
  • Jaké na to existuje řešení? Co na to HR?

Obsah kurzu

Seminář bude veden formou řízené diskuse s výměnou zkušeností a nejlepších praktik z různých typů firem a oraganizací. Během diskuse vám budou tyto vajímečné ženy odpovídat na vaše otázky.

  • Přestaňte slaďovat, začněte žít: Nelze slaďovat osobní a pracovní život, žádné dva životy neexistují. Existuje jenom jeden život.
  • Ujasněte si své hodnoty a priority: Spokojeně žít lze pouze v souladu vnitřních a žitých hodnot.
  • Vyřeš to anebo to neřeš: Ženy mají vynikající schopnost zabývat se v myšlenkách stále dokola problémy, které nemohou vyřešit.

 

V ceně semináře je zahnuto občerstvení. 

Lektorky:

Rostya Gordon Smith - Rostya působí přes dvacet let v oblasti řízení a rozvoje organizací, lidí a týmů nejen v Česku, ale i v Kanadě, Velké Británii, Japonsku, Brazílii, Estonsku, Rusku a v dalších zemích. Získala vzdělání ve Velké Británii, Kanadě a Austrálii. V roce 2001 byla jmenována jednou z 50-ti vrcholových, světových HR manažerů. V roce 2006 byla zvolena mezi 20 nejvlivnějších žen v České Republice. Je spoluautorkou motivační knihy "Úspěšně s kůží na trh" (Insignis, 2010), publikovala články v časopisech Computer World, HK East European Review, Beautiful British Columbia, Personal, HR Forum a Moje Psychologie. Rostya je častá mluvčí na mezinárodních konferencích, přednáškách a seminářích. Její nejnovější projekt MINERVA 21 oslovuje české ženy s heslem „Čeříme vodu“.

Jana Václavková - pracuje v IBM jako manažerka divize softwarových služeb. Tato divize vytváří zákaznická řešení založená na IBM Software. Jana vystudovala finance. Po studiu se několik let věnovala bankovnictví a pojišťovnictví. V této oblasti se mimo jiné podílela na restrukturalizačním projektu eBanky či start upu pojišťovny Direct. V roce 2010 významně změnila obor a stala se součástí Softwarové skupiny IBM. Nikdy neměla jasný kariérní plán ani vyhraněné ambice. Za zdroj svého úspěchu považuje zvnitřnění vlastních hodnot a život v souladu s nimi. Je matkou čtyřletého syna. Ve volném čase se věnuje své rodině, studiu speciální pedagogiky a dobrovolnictví spojenému s pomocí znevýhodněným či opuštěným dětem.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Ženy, kariéra a...

Restaurace a Penzion u MarynyJablunkov (12.5 km)

Wellness Hotel BahenecPísečná (14.6 km)

STING ApartmentsHavířov (22.4 km)