Moje postava

Moje postava

Adresa:

Ostrava, Daliborova 26

Termín: 21.9.2016
Vstupné:

390

21září středa 17:00

Žánr: ostatní akceseminářmódadesignfashion


Jmenuji se KATEŘINA IVANOVÁ, jsem módní stylistka a zvu Vás na seminář s názvem "Jak si vylepšit svou postavu",ve středu 21.9.2016 od 17 do 20 hod v Ostravě. Vylepšete svůj vzhled bez držení diety! Ukážu Vám, jak zeštíhlit vaši postavu, zvětšit a zpevnit poprsí a vytvarovat zadeček.

Pomohu Vám rovněž určit váš osobní styl oblékání, ve kterém se budete cítit pohodlně a dobře v každodenním životě, v práci i při společenských událostech. Mým cílem je posilovat sebevědomí žen. Věřím, že když si oblékneme, co nám sluší a v čem se cítíme pohodlně, začnou se dít zázraky. Pracovní jednání mají rázem hladší průběh a partner má najednou větší zájem o naši přítomnost.

Protože je móda mou životní vášní, učím ženy, jak vypadat atraktivně a cítit se sebevědomě každý den. Díky tomu, že jsem vystudovala oděvní tvorbu a od roku 2010 ji vyučuji na střední umělecké škole, přesně vím, co vám bude slušet a které materiály jsou pohodlné. Co nabízím?

Vytíženým ženám radím, jak se oblékat podle jejich postavy, rozpočtu a životního stylu, aby se cítily sebejistě, dosahovaly pracovních úspěchů a jejich sexuální život chytl druhý dech. Vice o mě naleznete na www.ivanova.cz nebo https://www.facebook.com/Ivanova-Fashion-Designer-822677214471142/ Kapacita : 15 míst Cena. 390 Kč Dárek: Sada slevových voucherů na nákup oblečení

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Ostrava Akce v obci Ostrava

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Moje postava

Zámek ZábřehOstrava (2.4 km)

STING ApartmentsHavířov (12.8 km)

Zámeček Petrovice Karviná (22.8 km)