Lovci lebek Hany Hindrákové

Lovci lebek Hany Hindrákové

Adresa:

Ostrava, Smetanovo nám. 8

Termín: 22.9.2016
Vstupné:

0

22září čtvrtek 16:00

Žánr: ostatní akcebesedaautogramiádazdarmaknihy


Čtvrtek 22. září v 16.00, KNIHCENTRUM.cz DŮM KNIHY Ostrava Spisovatelka Hana Hindráková je autorkou čtyř románů z afrického prostředí. Exotické prostředí navštívila několikrát v rámci realizace projektů rozvojové spolupráce a pětkrát se dostala do africké Keni. Letos ji vyšla nová kniha Lovci lebek, která se neodehrává klasicky ve vzdálených světadílech, ale v Plzni.

V knize můžete sledovat příběh policisty Jaroslava Jelínka, který dostane práci u české speciální jednotky Oddělení cíleného pátrání neboli Lovců lebek. Autorské čtení, beseda a autogramiáda spisovatelky se uskuteční v rámci zářijového programu Domu knihy KNIHCENTRUM.cz 22. září od 16.00. Ačkoliv Jaroslav konečně dostal nabídku práce u speciální jednotky lovců lebek, má ke spokojenosti daleko.

Za posledních deset let temnila Jaroslavův mozek jediná myšlenka. Myšlenka na pomstu. Tehdy boss ukrajinské mafie zastřelil jeho kolegu Lukyho, po kterém zůstala těhotná žena. Život mu komplikují nevyřešené dluhy z pokeru, sílící tlak vymahačů a postupný rozpad rodiny. I pracovní úspěchy střídají neúspěchy. Ukrajinská mafie posílá do Čech nebezpečného nájemného vraha, aby zlikvidoval nepohodlné svědky, po nichž pátrá také Jaroslavova jednotka. Hana Hindráková pochází z Trutnova a kromě knih miluje cestování.

V rámci realizace projektů rozvojové spolupráce se pětkrát dostala do africké Keni. Navštívila také Maroko, Kapverdy, Nový Zéland, Nepál, Chile, Argentinu, Portoriko a další země. Hana je autorkou čtyř románů z afrického prostředí: Děti nikoho, Karibu Keňa, Dobrovolnice, Očarovaná. Nyní pracuje na románu Smrtící byznys, který se bude odehrávat v Ugandě. Více najdete na jejích webových stránkách: www.hindrakova.cz.

Během měsíce září se zúčastněte slosování o vstupenky do Národního divadla moravskoslezského. Po celý měsíc září bude v Domě knihy KNIHCENTRUM.cz probíhat akce KNIHOBRANÍ - 5. KNIHA ZDARMA. Akce platí do 30. 9. 2016. Rezervujte si místo e-mailem rezervace.ostrava@knihcentrum.cz nebo telefonicky 607 082 029. Upozornění – 15 minut před začátkem akce rezervace propadají, dostavte se prosím včas!

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Lovci lebek Hany...

Zámek ZábřehOstrava (4.5 km)

STING ApartmentsHavířov (10.8 km)

Zámeček Petrovice Karviná (20.3 km)