Besedy s piloty NATO v Knihcentru

Besedy s piloty NATO v Knihcentru

Adresa:

Ostrava, Smetanovo nám. 8

Termín: 16.9.2016
Vstupné:

0

16září pátek 14:00

Žánr: ostatní akcezdarmaknihy


Pátek 16. září v 14.00, KNIHCENTRUM.cz DŮM KNIHY Ostrava Již tradičně se v Domě knihy KNIHCENTRUM.cz můžete setkat s piloty v rámci doprovodného programu XVI. ročníku Dnů NATO v Ostravě. Besedy s piloty budou probíhat v pátek 16. září od 14.00. Dny NATO v Ostravě a Dny Vzdušných sil AČR jsou největší bezpečnostní přehlídkou v Evropě.

Hlavním cílem akce je prezentovat široké veřejnosti co nejpestřejší škálu prostředků, kterými disponuje Česká republika a její spojenci na poli zajišťování bezpečnosti. Akce je řazena do „klubu prestižních evropských show“ a přestože náklady na ni každoročně rostou, veřejnost měla, má a vždy bude mít na tuto akci bezplatný vstup.

Hlavní program se skládá z prezentace těžké vojenské, policejní i záchranářské techniky, dynamických ukázek výcviku speciálních jednotek, leteckých ukázek a prezentace výzbroje a vybavení útvarů. Akce se uskuteční 17. - 18. září na Letišti Leoše Janáčka v Ostravě. Během měsíce září se zúčastněte slosování o vstupenky do Národního divadla moravskoslezského. Po celý měsíc září bude v Domě knihy KNIHCENTRUM.cz probíhat akce KNIHOBRANÍ - 5. KNIHA ZDARMA.

Akce platí do 30. 9. 2016. Rezervujte si místo e-mailem rezervace.ostrava@knihcentrum.cz nebo telefonicky 607 082 029. Upozornění – 15 minut před začátkem akce rezervace propadají, dostavte se prosím včas!

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Ostrava Akce v obci Ostrava

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Besedy s piloty NATO v...

Zámek ZábřehOstrava (4.5 km)

STING ApartmentsHavířov (10.8 km)

Zámeček Petrovice Karviná (20.3 km)