Youth4You(th)! 2016

Youth4You(th)! 2016

Adresa:

Ostrava

Termín: 15.10.2016
Vstupné:

zdarma

Žánr: festivalyhudbatanecliteraturauměnístudenti


Festival mladých pro mladé, Youth4You(th)! 2016

Jednodenní festival realizuje nezisková organizace YMCA Ostrava-Poruba v čele s mladými dobrovolníky, kteří nabízí prostor stejně mladým umělcům a společně tak připravují den plný hudby, tance, divadla, výstav, zkrátka den akcí, na které mladí slyší.

Právě připravujeme letošní program a hledáme mladé lidi do 23 let – muzikanty, tanečníky či hudební, taneční skupiny, výtvarníky, spisovatele – kteří by rádi předvedli svůj talent. Pokud máte chuť ukázat, co ve vás je, neváhejte se k nám přidat a přihlaste se. Registrační systém bude spuštěn od 20. června na našich webových stránkách www.y4y.cz.

V posledních letech festival probíhal v ostravských hudebních klubech Garage, Cooltour a Marley. Minulý rok vyfáral na industriální světlo v Provozu Hlubina, kde například zahrály kapely Ajdontker, M2E nebo Cocain Party, která byla dealerem veškeré energie.

Aby tento rok byla větší zábava a my vás nenechali zešedivět na jednom místě, rozhodli jsme se festival uspořádat ve třech klubech najednou – Barrák, Dock a Pjetka.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Hudební kluby - Ostrava Akce v obci Ostrava

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Youth4You(th)! 2016

Zámek ZábřehOstrava (2.2 km)

STING ApartmentsHavířov (12.1 km)

Zámeček Petrovice Karviná (22.6 km)