MSI: Flying contemporary – Jana Ryšlavá

MSI: Flying contemporary – Jana Ryšlavá

Adresa:

Ostrava, Výstaviště Černá louka, pavilon C1

Termín: 8.8.2016 12.8.2016
Vstupné:

120 – 600

8srp - 12srp celý den

Žánr: ostatní akceWorkshop


Co můžete čekat od Jany Ryšlavé, tanečnice, choreografky a pedagožky, jejíž specialitou je současný tanec, ale věnuje se i novocirkusovým disciplínám, mimo jiné třeba závěsné akrobacii? Propojení těchto těchto dvou prvků je nasnadě. Ať vás baví jedno nebo druhé, zkuste si kombinaci obojího. Neváhejte ani pokud se bojíte výšek. Překonávat se je přece

Úroveň: otevřená

Jana Ryšlavá vystudovala pedagogiku tance na HAMU a SEAD Salzburg Experimental Academy of Dance, kde studovala pod vedením pedagogů jako Matej Kejžar (SLO), Libby Farr (USA/GER) Milan Kozánek nebo Jozef Fruček.V poslední době se intenzivně věnuje pohybu v anatomických souvislostech, improvizaci a prvkům upside-down v hodinách současného tance i v tanci s partnerem. Působila v Bodhi Project (AT), kde tančila v projektech Vanessy Justice (USA) “My copy world” a Diego Gilla (NL) “How music sounds”.

Zúčastnila se také unikátního projektu Hofburg bewegt pořádaného rakouskou prezidentskou kanceláří a Tanzquartier ve Vídni.V současné době vyučuje na Janáčkově konzervatoři a gymnáziu v Ostravě a púsobí v Divadle Unlimited.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Ostrava Akce v obci Ostrava

Podobné akce

Ubytování v okolí akce MSI: Flying contemporary...

Zámek ZábřehOstrava (4.3 km)

STING ApartmentsHavířov (11.4 km)

Zámeček Petrovice Karviná (20.7 km)