Tvoření s edicí TOPP na Hlavní třídě v rámci festivalu Cirkulum

Tvoření s edicí TOPP na Hlavní třídě v rámci festivalu Cirkulum

Adresa:

Ostrava, Smetanovo nám. 8

Termín: 11.6.2016
Vstupné:

0

11červen sobota 14:30

Žánr: ostatní akcepro děti


sobota 11. června v 14.30 – 17.30, CIRKULUM Hlavní třída Ostrava - Poruba Tvoření s edicí TOPP probíhá pravidelně každou druhou sobotu v měsíci. V červnu si zakouzlíme s papírem a vytvoříme si z něho zajímavé výrobky. Těšte se na mimořádné tvoření na Hlavní třídě v Ostravě - Porubě u příležitosti konání Mezinárodního festivalu nového cirkusu a pouličního divadla CIRKULUM.

Sbíráme víčka s E-vičkou na podporu Moravskoslezského spolku na ochranu zvířat. Jako Dům knihy KNIHCENTRUM.cz jsme spustili charitativní akci, díky které budeme dlouhodobě podporovat Moravskoslezský spolek na ochranu zvířat.

Za darování většího počtu víček si můžete vybrat slevu na knihu či slevu v naší kavárně Během měsíce června se zúčastněte slosování o vstupenky do Staré arény v Ostravě. Po celý měsíc červen bude v Domě knihy KNIHCENTRUM.cz probíhat akce „Pátá kniha ZDARMA“.

Akce platí do 30. 6. 2016. Rezervujte si místo e-mailem rezervace.ostrava@knihcentrum.cz nebo telefonicky 607 082 029. Upozornění – 15 minut před začátkem akce rezervace propadají, dostavte se prosím včas!

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Ostrava Akce v obci Ostrava

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Tvoření s edicí TOPP...

Zámek ZábřehOstrava (4.5 km)

STING ApartmentsHavířov (10.8 km)

Zámeček Petrovice Karviná (20.3 km)