Embassy Of Silence (FIN) + Liveevil (CZ) Ambassadorial Immunity Tour 2016

Embassy Of Silence (FIN) + Liveevil (CZ) Ambassadorial Immunity Tour 2016

Adresa:

Ostrava, Maďarská

Termín: 15.5.2016
Vstupné:

80 Kč, studenti 40 Kč, držitelé průkazů TP/ZTP - zdarma

15květen neděle 18:30

Žánr: koncertyrockpopmetal


Finská skupina Embassy Of Silence je na svém evropském turné Ambassadorial Immunity 2016. Na svých dvou zastávkách vystoupí společně s českými Liveevil v Ostravě a Karviné.

Embassy Of Silence

Jejich hudba je popisována jako „inteligentní“,“fascinující“, jedinečná“ a „dobře složená“. Jejich vystoupení jsou popisována slovy „srdečné“, „originální“, „energické“ a „osobní“

Představujeme Embassy of Silence, finskou kapelu vytvářející krásný metal/rock se silně progresivními vibacemi. 

V roce 2009 začali Embassy of Silence nahrávat své první album, "Euphorialight", které bylo zmastrováno ve studiu Cutting Room (Björn Engelmann) ve Švédském Stockholmu. Album bylo vydáno u Supernova Records a singl "Soul- Broken" se setkal se skvělou reakcí médií, veřejnosti i recenzentů.

Po náročném roce koncertování začali Embassy of Silence skládat a nahrávat své druhé album "Antler Velvet", které v létě 2012 vydalo britské vydavatelství Raven-Heart Records. Album přestavuje více groovy skladby jako „Unconverted”, “Through Unknown Gateways” a “Trixter Queen“

Skupina také složila a nahrála hymnu pro mistrovství světa v Americkém fotbalu žen v létě roku 2013. Skladbu zahrála na konci své show na hudebním festivalu Riihimäki Rock music festival.

V minulém roce 2015 tato neúnavná skupina vydala své třetí album s názvem "Verisimilitude" 

Letos v květnu zavítají v rámci jejich evropského turné Ambassadorial Immunity Tour 2016 také do České republiky. Nenechte si tuhle možnost ujít. 

Ines Lukkanen - zpěv
Tero Kalliomäki - kytara
Jarno Suodenjoki - kytara
Samu Lahtinen - baskytara
Make Lievonen - bicí

www.embassyofsilence.net
www.facebook.com/embassyofsilence

Liveevil je dnes již vlatně Ostravská skupina semknutá kolem frontmana a metalového hitmakera Petra Staňka. 

V březnu 2016 vydali své již čtvrté album nazvané „BlackTracks“, které bylo natočeno na české poměry za velmi velkorysých podmínek. Tak například producentem byl Kartsy Hatakka známý z finských Waltari. Ten navíc na albu také hostuje. Mastrering vznikl pod dohledem Svante Svante Forsbäcka ve finském studiu Chartmakers. A tohle jméno má za sebou práce na albech skupin Volbeat, Rammstein, Korpiklaani, Lindemann a další. Poslední deska skupiny Liveevil je nabitá silnými skladbami, které jsou v každém případě velmi osobité o čemž svědčí i neschopnost recenzentů nejen kapelu vhodně přiblížit veřejnosti, ale i žánrově zařadit. A tak se o stylu, který Liveevil hraje občas vedou i spory.

Ovšem Liveevil hlavně míchají metal s různými styly a to způsobem poměrně osobitým. Skupina od svých počátků kombinuje tvrdé kytary s elektronickou hudbou, hymnickými klávesovými vsuvkami a majestátnými vokály, které ústí v nesmírně návykové refrény. 

V březnu skupina odehrála mini tour se zastávkami v zemích Polsko, Slovensko, Lotyšsko, Litva a Finsko. Teď nastal čas se vrátit do Česka. Vystoupení v Ostravě a Karviné budou letos vůbec prvními na Moravě. Nenechte si ujít tuhle dost jinou sebranku. 

Zbyněk "Spinach" Rýpar -basa, zpěv
Petr "Colossen" Staněk - kyt., zpěv
Jan "Angel" Lokaj - kytara
David "Chuchvalec" Najbrt – bicí

www.liveevil.cz

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Ostrava Akce v obci Ostrava

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Embassy Of Silence (FIN)...

Zámek ZábřehOstrava (3.9 km)

STING ApartmentsHavířov (16.9 km)

Zámeček Petrovice Karviná (26.9 km)