Lenka Lo Hrůzová + Public Relations

Lenka Lo Hrůzová + Public Relations

Adresa:

Ostrava, náměstí SNP 1

Termín: 23.4.2016
Vstupné:

předprodej 100 Kč, na místě 150 Kč

23duben sobota 20:00

Žánr: koncertyrocksoutěž


Vítězka Hlasu Československa 2014 se představí se svou rockovou kapelou LoGarytmy. Uslyšíte nové vlastní songy i pár úspěšných coverů jako např. Recovery nebo Golden Eye.

Koná se v Klubu Akord. Koncert je na stání, samozřejmě můžete i sedět, ale to si vůbec neužijete :-) Vstupenky na konkrétní místa k sezení nelze zakoupit, ani si je předem rezervovat … kdo dřív přijde, bere fleka. Klub pro veřejnost otevřen od 19:00 hod.

Lenka Lo Hrůzová podle hudebních znalců disponuje hlasem, který nejen v rámci ČR nemá obdoby. Od svého vítězství v soutěži se intenzivně věnuje zpěvu na hudební konzervatoři v Ostravě, což se výrazně podepsalo na kvalitě jejího hlasu a technice zpěvu. Přesto, že většinu svého života strávila na ulici, si dokázala i po svém vítězství v soutěži udržet zdravý odstup od pozlátka, které nabízí tzv. showbusiness.

Úspěšně zvládla svůj boj se závislostí na pervitinu a veškeré své počínání podřídila jedinému, a to je zpěv. Mezi její úspěchy se řadí i nazpívání duetu s Jožom Rážem a skupinou ELÁN „Neodcházaj“. Věnuje se také charitativní činnosti. Je patronkou neziskové organizace PURPURA, která se mmj. zaměřuje na práci s autistickými dět­mi.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Ostrava Akce v obci Ostrava

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Lenka Lo Hrůzová +...

Zámek ZábřehOstrava (1 807 metrů)

STING ApartmentsHavířov (13.2 km)

Zámeček Petrovice Karviná (25.6 km)