Vodafone Nápad roku: Proč investovat do začínajícího businessu z pohledu investora, banky a lidí

Vodafone Nápad roku: Proč investovat do začínajícího businessu z pohledu investora, banky a lidí

Adresa:

Ostrava, Sokolská třída 1263/24

Termín: 14.4.2016
Vstupné:

Zdarma

14duben čtvrtek 18:00

Žánr: ostatní akce


Bude chtít investor investovat do vašeho projektu? Kdy se obrátit na banku? A kdy se využít crowdfundingu? A co je dobré si spočítat, než se pro investici zvenčí rozhodnete? Přijďte na debatu Nápadu roku, a porovnejte různé možnosti, co se pro váš podnikatelský záměr hodí právě teď?

Na panelové debatu se budou diskutovat následující otázky: > Co by si měl žadatel pro daný typ investice rozhodně připravit? > Co jsou klíčové otázky z pozice investora, banky a lidí pro crowdfunding? > Výhody a nevýhody tohoto typu investice? > Jaká rizika s sebou tento typ investice nese? > Jak na vícezdrojové financování? Výhody i nevýhody kombinování více zdrojů. > V jaké fázi podnikatelského záměru je vhodné žádat o různé typy investic?

V rámci panelové debaty vystoupí: > Vlastimil Vodička (J&T Ventures) >Ing. Ladislav Dvořák, CSc. (Česká spořitelna) > Jana Ecksteinová (HitHit.cz) > a moderátorem bude Jan Jůzl (Green Light VŠB-TU Ostrava) Chcete přijít? Vstup je bezplatný. Nezapomeňte se registrovat: http://bit.ly/1qpHdzP

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Ostrava Akce v obci Ostrava

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Vodafone Nápad roku:...

Zámek ZábřehOstrava (5.2 km)

STING ApartmentsHavířov (11 km)

Zámeček Petrovice Karviná (19.8 km)