Raper Suvereno prošel Proměnou

Raper Suvereno prošel Proměnou

Adresa:

Ostrava, Smetanovo nám. 8

Termín: 27.4.2016
Vstupné:

0

27duben středa 16:00

Žánr: ostatní akceknihy


středa 27. dubna v 16.00, KNIHCENTRUM.cz DŮM KNIHY Ostrava Proměna – Měním sebe, měním svět. Tato kniha vznikla na popud vás, fanoušků, protože ta nejčastější otázka, se kterou se poslední roky raper Suvereno setkával, zněla: „Suve, co se stalo, že jsi se změnil?!“ Mnozí, kteří důvěrně znají jeho tvorbu, si v ní nemohli nevšimnout výrazného zvratu, a proto se vám rozhodl detailně přiblížit, co se vlastně stalo v procesu jeho životní sebeproměny, která se zároveň odrazila i v jeho hudbě.

Setkejte se s ním v Domě knihy KNIHCENTRUM.cz ve středu 27. dubna. Kniha je rozdělená na tři ucelené a navzájem propojené části: na chronologickou, tematickou a transcendentální. Postupným průběhem čtení skrze dějovou gradaci čtenář zdvihá své uvědomění a vyostřuje vnímání spolu s vývojem samotné knihy.

Tímto vzestupným charakterem je kniha specifická, je totiž rozdělena na tři stupňovité úrovně vědomí! V první chronologické části je popsána Proměna z pohledu časové osy od narození až po současnost, kde jsou formou příběhu popsané zajímavé zážitky a situace, které vyústily v nečekaný zlom a procitnutí. Ve druhé tematické části je rozebraný průřez Proměny v jednotlivých oblastech života: vzdělávání, finance, stravování, vztahy, tvořivost i náboženství, k jakému poznání autor dospěl při těchto samostatných aspektech života a jak je propojuje do jednotného fungujícího harmonického celku.

A třetí transcendentální část pojímá o nejvýraznějších zážitcích mezi „nebem a zemí“, které způsobily klíčovou životní Proměnu autora, nejvíce ho posunuly na cestě osobního rozvoje a změnily jeho celkové vnímání světa. Lukáš Lacko známy pod uměleckým jménem Suvereno (taky SUVE, dříve El Suvereno) je slovenský svobodný umělec, jehož tvorba by se dala zařadit mezi žánr "conscious hip hop" (uvědomělý hip hop). Sbíráme víčka s E-vičkou na podporu Moravskoslezského spolku na ochranu zvířat.

Jako Dům knihy KNIHCENTRUM.cz jsme spustili charitativní akci, díky které budeme dlouhodobě podporovat Moravskoslezský spolek na ochranu zvířat. Za darování většího počtu víček si můžete vybrat slevu na knihu či slevu v naší kavárně. Během měsíce dubna se zúčastněte slosování o vstupenky do Staré arény. Po celý měsíc duben bude v Domě knihy KNIHCENTRUM.cz probíhat akce „Čím více KNIH nakoupíš, tím větší SLEVU máš“.

Akce platí do 30. 4. 2016. Rezervujte si místo e-mailem rezervace.ostrava@knihcentrum.cz nebo telefonicky 607 082 029. Upozornění – 15 minut před začátkem akce rezervace propadají, dostavte se prosím včas!  

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Ostrava Akce v obci Ostrava

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Raper Suvereno prošel...

Zámek ZábřehOstrava (4.5 km)

STING ApartmentsHavířov (10.8 km)

Zámeček Petrovice Karviná (20.3 km)