Bam, čaute, tu je GoGo! zazní v ostravském Knihcentru

Bam, čaute, tu je GoGo! zazní v ostravském Knihcentru

Adresa:

Ostrava, Smetanovo nám. 8,

Termín: 6.4.2016
Vstupné:

0

6duben středa 16:00

Žánr: ostatní akcebesedaautogramiádaknihy


středa 6. dubna v 16.00, KNIHCENTRUM.cz DŮM KNIHY Ostrava Beseda a autogramiáda osobitého youtubera bude odstartována ve středu 6. dubna v 16.00. Vstup bude umožněn pouze s platnou vstupenkou. Vstupenky zakoupíte na výdejně e-shopu Domu knihy KNIHCENTRUM.cz v 1. patře. Cena vstupenky je 299 Kč.

V ceně vstupenky bude zahrnut poukaz 200 Kč na nákup libovolného zboží v Domě knihy. Poukaz bude platný po celý den. Neváhejte a kupte si vstupenku včas! Kapacita je omezena. Gogo, vlastním jménem Daniel Štrauch, ulítlý, kurážný a především vtipný mladík z bratislavské Petržalky, jehož životním snem byla kariéra úspěšného youtubera, si svými videi získal neuvěřitelné množství fanoušků. Za svým cílem kráčí vytrvale a úspěšně.

Dnes mu patří nejvíce sledovaný československý kanál na YouTube, jenž vykazuje 1,1 milionu odběratelů. GoGo se zařadil k nejpřednějším celebritám nastupující generace a je výmluvným důkazem toho, kam až to může dotáhnout člověk, který je plný tvořivé energie, z komorního prostředí svého oranžového pokoje. V této knížce poutavě vylíčil svůj příběh a odkryl zákulisí své práce, úskalí, jež musel překonat, ale i ledacos ze svého osobního života. Sbíráme víčka s E-vičkou na podporu Moravskoslezského spolku na ochranu zvířat.

Jako Dům knihy KNIHCENTRUM.cz jsme spustili charitativní akci, díky které budeme dlouhodobě podporovat Moravskoslezský spolek na ochranu zvířat. Za darování většího počtu víček si můžete vybrat slevu na knihu či slevu v naší kavárně. Během měsíce dubna se zúčastněte slosování o vstupenky do Staré arény. Po celý měsíc duben bude v Domě knihy KNIHCENTRUM.cz probíhat akce „Čím více KNIH nakoupíš, tím větší SLEVU máš“.

Akce platí do 30. 4. 2016. Rezervujte si místo e-mailem rezervace.ostrava@knihcentrum.cz nebo telefonicky 607 082 029. Upozornění – 15 minut před začátkem akce rezervace propadají, dostavte se prosím včas!

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Bam, čaute, tu je GoGo!...

Zámek ZábřehOstrava (4.5 km)

STING ApartmentsHavířov (10.8 km)

Zámeček Petrovice Karviná (20.3 km)