Etudy těla

Etudy těla

Adresa:

Ostrava, Výstaviště Černá louka, pavilon C1

Termín: 17.3.2016
Vstupné:

50 – 100

17březen čtvrtek 19:00

Žánr: divadlotaneční


Již tradiční večer studentských choreografií, který dává mladým tanečníkům možnost ověřit své schopnosti před publikem na profesionálně vybavené scéně. Tentokrát poprvé se mohou se svými pracemi přihlásit také studenti jiných škol, ať již se jedná o ZUŠ, střední školy nebo soubory scénického tance.

Speciální host večera:

Adam Orszulík: Uwaga na wagy

Má choreografie s názvem Uwaga na Wagy byla vytvořena jako semestrální práce na HAMU. Zadáním bylo „znamení zvěrokruhu“. Já si vybral, jak už název naznačuje, znamení váhy. Rozhodl jsem se pro ně z důvodu, že sám jsem se narodil v tomto znamení, a proto si myslím, že ho dokážu ztvárnit věrohodněji, než zbylých jedenáct.

Choreografie je pojata velice alegoricky, avšak je v ní zařazeno i mnoho konkrétních scén, které by měly diváka přenést do současnosti.

Jedná se o příběh-nepříběh dvou, navždy spoutaných dívek, které jsou odsouzeny k tomu, aby spolu žily, dokud jedna druhou zcela nezničí. Každá z nich má naprosto odlišnou povahu a jak už to bývá ve váhách, jednou si dole (tlustá a nehezká), ale vždy chceš být nahoře (vychrtlá a krásná).

Choreografie: Eduard Adam Orszulik

Hudba: Antique Greek Music, Kid606

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Etudy těla

Zámek ZábřehOstrava (4.3 km)

STING ApartmentsHavířov (11.4 km)

Zámeček Petrovice Karviná (20.7 km)