Přejít na stránky Ticketpro.cz

The Night

Adresa:

Ostrava

Termín: 24.6.2016
Vstupné:

Vstupné se bude postupně zvyšovat.

24červen pátek 18:00

Žánr: koncertypopparty


Jedinečná a blýskavá bude největší taneční glamour party noc pod názvem THE NIGHT v Ostravě v exkluzivní industriální lokalitě Dolní oblasti Vítkovice – Vysoká pec. Největší současné hvězdy DJingu v kombinaci s dosud nevídanou show a oslňujícícmi efekty slibují nezapomenutelný zážitek.

Jedinečná a blýskavá bude největší taneční glamour party noc pod názvem THE NIGHT v Ostravě v exkluzivní industriální lokalitě Dolní oblasti Vítkovice – Vysoká pec. Největší současné hvězdy DJingu v kombinaci s dosud nevídanou show a oslňujícícmi efekty slibují nezapomenutelný zážitek. Počet vstupenek je omezen.

Jsou miliony hvězd, ale jen jedna je noc …

Do Ostravy poprvé přijede holandský DJ a producent SANDER VAN DOORN, dále jedna z nejtalentovanějších a zároveň nejkrásnějších DJane světa, JUICY M, a do své oblíbené destinace se po několika letech vrací jeden z nejúspěšnějších pophouseových umělců současnosti, oblíbený Švýcar DJ ANTOINE.  Jméno další DJ hvězdy světové úrovně v jednání.

Kombinace akce typu open air, s použitím největšího mobilního zastřešení ve střední Evropě, velkolepá a v Ostravě dosud nevídaná světelná a zvuková show, slibují velkolepý zážitek.

https://www.facebook.com/events/472392576218654/

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Ostrava Akce v obci Ostrava

Podobné akce

Ubytování v okolí akce The Night

Zámek ZábřehOstrava (3.1 km)

STING ApartmentsHavířov (10.9 km)

Zámeček Petrovice Karviná (21.6 km)