Přejít na stránky Ticketpro.cz

Horkýže Slíže (SK) + Pipes and Pints (CZ/USA)

Adresa:

Ostrava, Cingrova 10

Termín: 17.10.2014

17říjen čtvrtek 01:00

Žánr: koncertyrockpopfolkpunk


Říjnovou Ostravu přijedou rozehřát v rámci svého Gajdy, Dudy Tour slovenští Horkýže Slíže společně s českoamerickou formací Pipes and Pints. Na velkolepou show se můžete těšit dne 17.10.2014 od 20:00 v hale Tatran v Ostravě. A pozor! Tento koncert bude jediný na severní Moravě!

HORKÝŽE SLÍŽE (SK) + PIPES AND PINTS (CZ/USA)

Říjnovou Ostravu přijedou rozehřát v rámci svého Gajdy, Dudy Tour slovenští Horkýže Slíže společně s českoamerickou formací Pipes and Pints. Na velkolepou show se můžete těšit dne 17.10.2014 od 20:00 v hale Tatran v Ostravě. A pozor! Tento koncert bude jediný na severní Moravě!

Horkýže Slíže je slovenská kapela, která vznikla na začátku listopadu 1992 v Nitře. V současné době má toto punkrockové těleso za sebou nejeden úspěch. Patří rovněž k nejvyhledáva­nějším a nejoblíbenějším slovenským skupinám. Je velmi známá díky svým neotřelým, jedinečným a unikátním nápadům a vtipným textům, které si vymýšlejí členové kapely sami.

Kapela Horkýže Slíže už účinkovala nejen v rodném Slovensku a blízké České republice, ale také v Anglii, Irsku, Itálii či ve Spojených státech amerických. Zahrála si také v nejúžasnějších zahraničních městech, jako je např. Dublin, Londýn, New York, Chicago, Atlanta či New Jersey, kde slavila velkolepý úspěch. Zde odehrála několik koncertů a představila nejen své staré populární hity, ale i skladby novější a méně známé. Dokonce svá vystoupení obohatila o speciální vizuální efekty.

Každoročně kapela Horkýže Slíže odehraje přes sto koncertů v punkovém, punkrockovém či rockovém hudebním stylu. Sestava uskupení je následující: Peter Hrivňák - Kuko, zpěv a baskytara, Mário Sabo - Sabotér, kytara, Juraj Štefánik - Doktor, kytara, Marek Viršík - Cavallera, bicí.

Někteří členové skupiny prošli vynikajícími kapelami. Samotní „Horkýže“ vystupovali i s jinými skupinami, jako je např. Gladiator, Ine Kafe, Tři Sestry apod.

Letos v listopadu tato legenda oslaví dvacátédruhé výročí svého založení. Za tu dobu vydali Horkýže Slíže mnoho skvělých alb a jistě se ještě na další řádku nových hudebních počinů z jejich dílny můžeme těšit!!

Více na www.horkyzeslize.sk

Pipes and Pints - punkrock potkává skotské dudy (cz/usa). Pětičlenná kapela orientující se na melodický punkrock, říznutý tajemným zvukem skotských dud, která se dál inspiruje z žánrů jako je folk nebo rock'n'roll. Je známá především svými živelnými vystoupeními. Za svou poslední desku Found and Lost, která vyšla v roce 2012, získali Pipes and Pints dokonce žánrového Anděla.

Přijďte na skvělou párty, která už se nemusí nikdy opakovat!! V pátek 17.10.2014 ve 20:00 v hale Tatran Ostravu punkrockově naladí dvě skvělé kapely!!

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Ostrava Akce v obci Ostrava

Podobné akce

20duben sobota 20:00

20duben sobota 20:00

Chops

, Ostrožná 46 Koncert

26duben pátek 18:00

Ubytování v okolí akce Horkýže Slíže (SK) +...

Zámek ZábřehOstrava (4.1 km)

STING ApartmentsHavířov (11.5 km)

Zámeček Petrovice Karviná (20.9 km)