Majáles Ostrava 2014

Adresa:

Ostrava, Ruská 2993

Termín: 7.5.2014
Vstupné:

90 Kč v předprodeji a 120 Kč na místě

7květen čtvrtek 01:00

Žánr: popfestivalelektro house undergroundfilm


Majáles znovu ovládne Vítkovice! A letos i s Gongem. Svátek jara, hudby a studentského života se v Ostravě drží už dvě desetiletí. A s každým rokem přichází něco nového. Co přinese Majáles Ostrava 2014? Obrovský areál Minulý rok se majáles poprvé přesunul do Dolní oblasti Vítkovic, a to na přání samotných studentů.

Spojení industriální architektury s hudebním festivalem slavilo úspěch, a tak pod Vysokými pecemi zůstane i letos. Rozroste se ale o mnohá zákoutí a bývalý Plynojem – multifunkční aulu Gong. Mnoho hudebních stylů Bude z čeho vybírat. Dvě hlavní stage zaplní umělci mainstreamu, ale i spíše undergroundových vod. Na své si přijdou také fanoušci hip-hopu na zcela nové šapitó scéně, chybět nebude ani elektro scéna a koutek s trance a house žánrem.

Gong chytne ostravské patrioty – bude patřit místním rodákům, písničkářům a Janáčkově filharmonii s filmovým repertoárem. Pohodovku obstará chill-out zóna Rádia Kolej a šanci zazářit dostanou také mladí umělci na netradičně pojaté Studentské scéně. Víc, než jen hudbu Nejen hudební nabídka bude stát za to. Areál bude posetý zajímavými atrakcemi a nudit se nebude kde. K prohlídce bude vybízet městečko studentských organizací, zavítat můžete do stanu, kde se tančí, i když není slyšet hudba, umělci se utkají v graffity battle, železné konstrukce můžete pozorovat v čajovně, na trávníku nebo třeba v relax zóně.

Připravena bude také barmanská show a chytrá mobilní aplikace, díky níž vám neunikne žádna zajímavost. Majálesový měsíc Literární noc, koncerty v ostravských klubech, sportovní turnaje, kulturní odpoledne v amfiteátru VŠB. To je jen malá ochutnávka z výběru bohatého Doprovodného programu, který začne už 1. 4. Na Masarykově náměstí a potrvá až do hlavního majálesového dne. A ten začne jak jinak než tradiční zkouškou studentské kreativity, majálesovým průvodem masek.

Překvapení Které hudební hvězdy na Majálesu Ostrava potkáme, budou organizátoři ze Stavovské unie studentů Ostrava odhalovat postupně, a to na stránkách akce www.majalesostrava.cz a na Facebooku www.fb.com/MajalesOstrava. Co už ale tajemstvím není, je datum Majálesu Ostrava – 7. 5. 2014. Bude to stát za to!

Zveřejnění vystupující:

N.O.H.A, 
Smola a hrušky, 
Jaroslav Uhlíř, 
Pipes and Pints, 
Zoči voči, 
Chris.Su, 
UDG,
Tata Bojs, 
Sakumprásk
a výherce UBC.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Hudební kluby - Ostrava Akce v obci Ostrava

Podobné akce

20duben sobota 20:00

Chops

, Ostrožná 46 Koncert

27duben sobota 17:00

27duben sobota 19:00

27duben sobota 19:00

Tata Bojs

, Jiřího z Poděbrad 3109 Koncert

Ubytování v okolí akce Majáles Ostrava 2014

Zámek ZábřehOstrava (3.1 km)

STING ApartmentsHavířov (10.9 km)

Zámeček Petrovice Karviná (21.6 km)