Slezská muzejní noc v KUPE

Slezská muzejní noc v KUPE

Adresa:

Opava, Janská 7

Termín: 9.6.2023
Vstupné:

Vstup volný

9červen pátek 17:30

Žánr: ostatní akcemuzejní noc komentovaná prohlídka muzeum výstava fotografie film umění Opava


_komentované prohlídky Železničního muzea a vodárenské věže, koncert studentů Církevní konzervatoře Německého řádu v Opavě a film Velkolepé muzeum, to vše vás čeká na letošní Slezské muzejní noci v KUPE. Buďte u toho!


Muzejní noc v KUPE nabídne komentované prohlídky nově otevřeného Železničního muzea, které proběhnou od 17.30 a od 19.00 hod. Návštěvníci se mohou také těšit na komentovanou prohlídku opavské vodárenské věže a to od 18.00 hod. Ke shlédnutí bude expozice Kurta Gebauera. Dále si návštěvníci budou moc prohlédnout současně probíhající výstavy Václava Podestáta Černobílé dny a výstavu maturitních prací studentů oboru Fotografie a média Střední umělecké školy Ostrava s názvem Mnohotváří. V 18.30 vystoupí studenti Církevní konzervatoře Německého řádu a program Slezské muzejní noci v KUPE zakončíme v 19.30 filmem s příznačným názvem Velkolepé muzeum, který divákům přináší neobyčejný pohled do zákulisí Muzea dějin umění ve Vídni a představí tak obraz každodenního života v muzeu. Vstupné na film je 120 Kč.
V přízemí bude otevřená i kavárna, která za příznivého počasí nabídne i prostory na terase. Přijďte si užít nezapomenutelný večer na místě, kde se dějí věci...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Opava Akce v obci Opava

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Slezská muzejní noc v...

Zámek ZábřehOstrava (27.5 km)

Wellness Hotel AbácieNový Jičín (38.7 km)

STING ApartmentsHavířov (40.1 km)