Lenka Nová s kapelou

Lenka Nová s kapelou

Adresa:

Opava, Janská 7

Termín: 6.4.2023
Vstupné:

550,-

6duben čtvrtek 18:00

Žánr: koncertypop folk Opava

Umělci: Lenka Nová


Zpěvačka s podmanivým hlasem a zkušená vypravěčka příběhů, ve spojení s jejími spoluhráči slibuje nezapomenutelný hudební zážitek.

Zpěvačka s nezaměnitelným sametovým altem, představí své album Dopisy, které vydala v březnu roku 2020. Album bylo inspirováno skutečnými dopisy, které jsem od vás sbírala tři roky. Záměrem bylo vetknout písním autenticitu, intimitu a najít osobní příběhy, které skutečně někdo prožil. Skrze dopisy lidi dokážou snáz a s rozvahou říct co mají na srdci, ať už v dobrém nebo ve zlém. Společně se zkušenými textaři Tomášem Belkem, Lukášem Pavláskem, Vladem Krauszem a Petrem Linhartem, jsme pak posbírané dopisy přetavovali do podoby písňových textů. Většinu z nich jsem zhudebnila s vynikajícím kytaristou Josefem Štěpánkem, který je zároveň jedním z producentů alba. Můžete se těšit na to nejlepší z mé dosavadní tvorby ve zcela nových aranžích pro komorní koncerty a mít tak možnost slyšet, jak jednotlivé písně uzrály od doby jejich vydání. Koncertní aktivity jsou mojí doménou, a tak věřím, že vydání tohoto alba pro vás bude vítanou novinkou.

Lenka Nová začala v první kapele zpívat již ve 14-ti letech. V kapele Laura a její tygři působila krásných dvanáct let, během kterých natočila čtyři desky. Na sólovou dráhu se vydala v roce 2003. Ráda spolupracuji...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

26duben pátek 20:00

Žamboši

, Ostrožná 46 Koncert

27duben sobota 17:00

27duben sobota 19:00

27duben sobota 19:00

Tata Bojs

, Jiřího z Poděbrad 3109 Koncert

Ubytování v okolí akce Lenka Nová s kapelou

Zámek ZábřehOstrava (27.5 km)

Wellness Hotel AbácieNový Jičín (38.7 km)

STING ApartmentsHavířov (40.1 km)