Tančírna s kapelou

Adresa:

Ostrava - Škroupova 10, Škroupova 1108/10702 00 Moravská Ostrava a Přívoz

Termín: 17.3.2023 23.3.2023
Vstupné:

150 Kč

17březen pátek 20:00

Žánr: koncertytanec hudba zábava Ostrava


Vítejte všichni swingoví nadšenci! Máme pro vás skvělou zprávu - připravili jsme pro vás nezapomenutelný večer plný hudby, tance a zábavy!

V pátek 17. března se uskuteční swingová tanečírna/ koncert ve Swing Baru. Kapela Straigt Wave Band, složená ze studentů konzervatoře, vám bude hrát celou noc nejlepší swingové  a jazzové skladby a vy si budete moci užít neuvěřitelnou atmosféru tance, ať už aktivně či pouze jako pozorvatel a posluchač.

Pro ty, kteří swing ještě netančí, ale chtěli by si to zkusit, jsme připravili také workshop swingových tanců, který proběhne ve 21h. Workshop bude veden zkušenými lektory taneční školy Swingville, kteří vám ukážou správnou techniku základní krok, pár firgur a kdykoli rádi poradí.

Tato událost je otevřena všem milovníkům swingu a jazzu bez ohledu na úroveň tanečního umění. Pokud jste začátečník, nebojte se, rádi vám pomůžeme a ukážeme vám základní kroky. Pokud jste pokročilý tanečník, budete mít možnost si zatančit s dalšími tanečníky na živou hudbu.

Přijďte a užijte si tuto nezapomenutelnou atmosféru, zábavu, tanec a hlavně hudbu! Prodej vstupenek na místě, platba v hotovosti. Objednávky v baru však lze platit kartou.

Těšíme se na vás na tanečním parketu!

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby v Ostravě Akce v obci Ostrava - Škroupova 10

Podobné akce