My Leonard Cohen – Gong Ostrava

My Leonard Cohen – Gong Ostrava

Adresa:

Ostrava, Ruská 293

Termín: 14.5.2023
Vstupné:

https://www.ticketportal.cz/event/MY-LEONARD-COHEN

14květen neděle 20:00

Žánr: koncertyfolk folk rock soft rock country Ostrava


Kanadský hudebník Leonard Cohen navštívil Prahu celkem třikrát, naposledy v roce 2013. Letos, přesně deset let od jeho fenomenálního úspěchu, se do Česka vrací jeho písně v podání show My Leonard Cohen. Zpěvák a klavírista Stewart D’Arrietta, který se svou kapelou vzdává poctu bluesové ikoně, vystoupí u nás vůbec poprvé.
Stewart D’Arrietta má za sebou dlouhou kariéru interpreta, skladatele a hudebního režiséra. Nyní svůj život zasvětil tvorbě Leonarda Cohena, které svými vystoupeními skládá poctu. D’Arrietta doprovází živá kapela složená z vynikajících mezinárodních hudebníků.

Po vyprodaných koncertních sálech v Sydney a Edinburghu míří show My Leonard Cohen do Prahy, Brna a Ostravy. Čeští diváci tak na vlastní kůži poznají strhující energii, muzikálnost a bavičský talent Stewarta D’Arrietta, který ocenili například i kritici z Daily Telegraph. Nápadité klavírní aranže a D’Arriettovy výrazné vokály vytahují z písní bluesové ikony to nejlepší a dodávají jim nový náboj.

Na koncertech zazní největší hity Cohenovy kariéry jako Suzanne, Hallelujah či I’m Your Man a plno dalších. Česká zastávka v rámci evropské tour My Leonard Cohen proběhne 14. května 2023 v ostravské Multifunkční hale Gong.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Ostrava Akce v obci Ostrava

Podobné akce

Ubytování v okolí akce My Leonard Cohen –...

Zámek ZábřehOstrava (3.1 km)

STING ApartmentsHavířov (10.9 km)

Zámeček Petrovice Karviná (21.6 km)