Ostrava bude hostit světové mistrovství v aerobiku!

Ostrava bude hostit světové mistrovství v aerobiku!

Adresa:

Ostrava, Ruská 2993

Termín: 2.11.2022 4.11.2022

2lis - 4lis celý den

Žánr: sport


Česká republika je letos hostitelem Mistrovství světa ve sportovním aerobiku a fitness týmech. Do ostravské haly GONG se tak 2. až 4. listopadu 2022 sjedou závodníci z celé planety. Po dlouhé covidové pauze je to tak dlouho očekávaný, vytoužený šampionát a čeští závodníci – navzdory velké konkurenci, zejména z Austrálie a Belgie – hodlají ukázat, že jsou právem považováni za světovou špičku v tomto sportu.

Na Mistrovství světa ve sportovním aerobiku a fitness týmech se v Ostravě s těmi nejvypilovanějšími sestavami utkají závodníci z celkem 11 zemí světa – z Austrálie, Belgie, České republiky, Francie, Německa, Maďarska, Indie, Nového Zélandu, Polska, Jižní Afriky a Švýcarska. Velké naděje pořadatelů vkládají do letošní mistryně České republiky v kategorii dospělých žen, Viktorie Prokopové “Doufáme, že se jí vystoupení na světovém šampionátu povede na maximum. Očekávají ji totiž soupeřky světového formátu, jako je například Belgičanka Lissa Van Brande, mistryně světa z roku 2017, nebo nástupkyně nové generace Luka Torfs a Nele Boddin. Z Australanek budou velkými konkurentkami Victoria Lee a Tahnee Bratanavicius,“ říká Jana Havrdová, prezidentka Českého svazu aerobiku a fitness FISAF.cz, který je spolu s FISAF International pořadatelem akce.

Po dlouhé pauze, kdy se světové mistrovství nemohlo konat, jsou tak všichni závodníci perfektně připraveni a na diváky v ostravské hale čeká spousta sportovních dramat, a to ve všech kategoriích – ať už dospělých, juniorů nebo kadetů. Vezměte s sebou i děti, bude to pro ně rozhodně velký zážitek!

Vstupenky na šampionát zájemci zakoupí v hale GONG Ostrava v den konání soutěže.

 

Termín: 2. až 4. listopadu 2022

Místo: Multifunkční aula GONG, Ruská 2993, Ostrava

Více informací na www.fisaf.cz

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Ostrava Akce v obci Ostrava

Podobné akce