Janek Ledecký a Nosticovo kvarteto Benefiční koncert

Janek Ledecký a Nosticovo kvarteto Benefiční koncert

Adresa:

Ostrava, Husovo nám. 2245

Termín: 5.12.2022
Vstupné:

690 - 790

5prosinec pondělí 18:00

Žánr: koncertybeneffiční

Umělci: Janek Ledecký


Již tradičně pořádá Spolek Madleine projekt „Děti k dětem – Benefiční koncerty“, který se skládá celkem z šesti předvánočních koncertů konaných v městech Moravskoslezského kraje.

Koncerty se konají v prostorách kostelů ve spolupráci s dětmi z místních školních a výchovně vzdělávacích zařízení, a za účasti známého hudebního interpreta. 

Snažíme se významně motivovat především sociálně či tělesně znevýhodněné děti a zvýšit tak pocit jejich osobní důležitosti, podpořit jejich zálibu v hudbě, přispět jim finančními prostředky, které sami těžko získávají. Cílem je umožnit těmto dětem získat nové zkušenosti v oblasti vystupování na veřejnosti, dáváme jim možnost setkat se osobně s populárními interprety či jejich vzory. Veškeré přípravy dětí vrcholí v den koncertu společným pěveckým vystoupením dětí a umělců. 

Janek Ledecký je český zpěvák, kytarista a skladatel, který po studiu na gymnáziu Sladkovského, ještě za socialismu, vystudoval Právnickou fakultu UK. Od roku 1982 hrál ve skupině Žentour. Od roku 1992 působí sólově. Hrál také...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Ostrava Akce v obci Ostrava

Podobné akce

11květen sobota 19:30

14prosinec sobota 19:30

7květen úterý 20:00

16květen čtvrtek 19:00