Mezinárodní festival nového cirkusu a pouličního divadla Cirkulum 2022

Mezinárodní festival nového cirkusu a pouličního divadla Cirkulum 2022

Adresa:

Slezská Ostrava, Hradní 1

Termín: 8.6.2022 12.6.2022
Vstupné:

Cena: 150 Kč Snížená cena: 100 Kč Poznámka: Podhradí vstup zdarma. Vstup do šapito bude...

8čer - 12čer celý den

Žánr: festivalynový cirkus divadlo pouliční divadlo


Velevážené publikum, přistupte blíže!

Nechte se strhnout novými zážitky a nasajte spolu s námi tu pravou novocirkusovou atmosféru v krásných kulisách Slezskoostravského hradu. V předhradí se v úchvatné nostalgické cirkusové vesničce přeneste do jiného světa a vychutnejte si nabitý program. Nejen že na vás budou čekat maringotky, které přivezou umělci z Belgie, dvě šapitó plné úžasné podívané, cirkusový koutek pro vaše děti, bary, relax zóny a vystoupení pouličních světových umělců, ale taky se budete moci večer rozparádit v rytmu balkánských a latinských kapel.

Neváhejte však vstoupit také do hradu, který se změní v obrovskou divadelní scénu. Doslova na každém rohu na vás bude čekat velká podívaná… akrobaté a umělci z Argentiny, Francie, Švýcarska, Itálie a dalších zemí a také tuzemské soubory se už nemůžou dočkat, až se stanete součástí krásného panoptika, které vás nenechá vydechnout…

Těšte se, co nového přinese Mezinárodní festival nového cirkusu a pouličního divadla CIRKULUM 2022. Tak na viděnou! 8. – 12. června 2022 na Slezskoostravském hradě.

Festival CIRKULUM je jen jeden. A bude tak úžasný, jak si ho společně uděláme…

Nabitých pět dnů novým cirkusem a pouličním divadlem, festivalová atmosféra, cirkusová vesnice v podhradí, komedia del arte na hradě, akrobaté a umělci z celého světa. 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby v Ostravě Akce v obci Slezská Ostrava

Podobné akce