Koncert k poctě profesora Zdeňka Goly

Koncert k poctě profesora Zdeňka Goly

Adresa:

Ostrava, Českobratrská 16

Termín: 29.11.2021
Vstupné:

0

29listopad pondělí 18:00

Žánr: koncertykomorní hudba klasika vážná hudba


Fakulta umění vás srdečně zve na druhý z pěti koncertů nové komorní řady s názvem „30 LET SPOLU“, která oslavuje 30. výročí založení Ostravské univerzity a zároveň vznik Fakulty umění. Tímto koncertem bychom rádi vzdali poctu jednomu z tehdejších zakladatelů profesoru Zdeňku Golovi, který učil generace houslistů počínaje Vítězslavem Kuzníkem až po současného koncertního mistra České filharmonie Jiřího Vodičku.

Koncert se uskuteční v Aule Ostravské univerzity na ul. Českobratrská 16, Ostrava. Interpreti: Jiří Vodička, Alena Mazgajová Čechová, Miloslav Jelínek, Marcela Jelínková, Petr Maceček, Ellen Klodová, Alexandr Starý. Program: Moritz Moszkowski, Václav Fuka, Miloslav Gajdoš, Jules Massenet, Josef Suk a Pablo de Sarasate.

Vstup na koncefrt je volný, ale s ohledem na kapacitu Auly budeme rádi za potvrzení Vaší účasti buď telefonicky na čísle 553 46 2931 případně e-mailem vstupenky.fu@osu.cz. Účast na koncertu je možná při dodržení aktuálně platných opatření. Těšíme se na vaši návštěvu.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Ostrava Akce v obci Ostrava

Podobné akce

3duben středa 18:00

4duben čtvrtek 18:00

11duben čtvrtek 19:00

Ubytování v okolí akce Koncert k poctě...

Zámek ZábřehOstrava (5 km)

STING ApartmentsHavířov (11.3 km)

Zámeček Petrovice Karviná (20.1 km)