Vladivojna La Chia v Ostravě

Vladivojna La Chia v Ostravě

Adresa:

Ostrava, Čs. legií 22

Termín: 13.10.2021

13říjen středa 19:00

Žánr: koncertyAlt pop alternativa art rock indie křest alba Ostrava

Umělci: Vladivojna La Chia


Zpěvačka, skladatelka, textařka a vystudovaná výtvarnice Vladivojna La Chia představuje nový singl a klip Tam v hluboké tmě tepe a září. Klidná, intimní a smyslná skladba nese mnoho dvojsmyslných významů zabalených do dráždivého groovu a předznamenává tak otevřenou milostnou výpověď všestranné umělkyně.

Vznik stejnojmenné nové desky Tam v hluboké tmě tepe a září, která vychází 23. září, inspirovaly komorní sólové koncerty a taneční, světelné a hudební performance z cyklu Light Underground probíhající v podzemí Domu U Kamenného zvonu Galerie hlavního města Prahy. V tamějších středověkých sklepeních vznikl také videoklip singlu Tam v hluboké tmě tepe a září v režii Bořivoje Hořínka.

Světlo a tma, spiritualita a erotika, ostré protiklady, i něžné a jemné ztvárnění letních barev, tak by se dalo charakterizovat nové šestistopé album s autorskými texty reflektujícími vnitřní a vnější svět žánrově nezařaditelné autorky.

Tam v hluboké tmě tepe a září složila a nahrála Vladivojna sama v domácím studiu Mrtvola. K říjnovým křtům v Praze, Brně a Ostravě však přizve doprovodnou kapelu Tepe a září složenou z výrazných hudebníků - dlouholeté spoluhráčky Terezie Vodička Kovalové, klávesistky Karolíny Šustové, basistky Terezy Čepkové a bubeníka Jana Horvátha.

Nadžánrová umělkyně, tak by se ve zkratce dala označit Vladivojna La Chia, která působí jako textařka, zpěvačka a skladatelka. Mimo vlastní sólovou tvorbu skládá také hudbu pro film a divadlo. Hudbu složila například pro film...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Ostrava Akce v obci Ostrava

Podobné akce

26duben pátek 20:00

Žamboši

, Ostrožná 46 Koncert

2kvě - 3kvěcelý den

Brixtn , byt číslo 4, leon

, Havlíčkovo nábřeží 28 Koncert

Ubytování v okolí akce Vladivojna La Chia v...

Zámek ZábřehOstrava (4.6 km)

STING ApartmentsHavířov (11.2 km)

Zámeček Petrovice Karviná (20.3 km)