Munroe

Munroe

Adresa:

Opava, Janská 7

Termín: 16.5.2021

16květen neděle 15:30

Žánr: koncerty


_živá hudba z bezpečné vzdálenosti / koncert z terasy pro návštěvníky okénka i kolemjdoucí / tribální rockenrol Jana Kunzeho a jeho kapely Munroe

Nástrojový minimalismus, černobílá estetika, syrovost odkazující k Jarmuschově filmu Dead Man a trochu jesenického voodoo. Tribalní rokenrol, postavený na výrazném riffu, šamanském groovu, jednoduchost přetahující se s tajemnou rafinovaností.

KAY BURIÁNEK (Sunshine, Headliner, Instinkt, Radio 1) o MUNROE napsal: "Nejsou z Prahy. Překvapivě. Vylezli z močálů a rašelinišť kdesi v Jeseníkách, či z labyrintu nekonečných lesů, někde kolem Opavy. Jsou dva, jsou hluční, jsou hypnotičtí a černobílí. Mají rádi kryptické vzkazy, oheň, tmu rozřezanou ostrým světlem, i tribální rokenrol, postavený ne jednoduchém prastarém riffu. Od The Doors a The Velvet Underground až ke The Kills, The White Stripes, The Dead Weather. Hezky česky a nadivoko. Munroe jsou kapelou, která nemá v Čechách obdoby. Bylo by fajn je objevit jako první a říkat, jo, my jsme byli u toho!"

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

11květen sobota 19:30

14prosinec sobota 19:30

5duben pátek 20:00

Mig 21

, Martinovská 3262/50 Koncert

28březen čtvrtek 18:00

C4 Oslavuji

, Zahradní 1741 Koncert

Ubytování v okolí akce Munroe

Zámek ZábřehOstrava (27.5 km)

Wellness Hotel AbácieNový Jičín (38.7 km)

STING ApartmentsHavířov (40.1 km)