Kurz Filozofie pro život

Kurz Filozofie pro život

Adresa:

Ostrava, 28. října 8

Termín: 12.5.2021
Vstupné:

2350 Kč (studenti a důchodci 1700 Kč)

12květen středa 20:00

Žánr: ostatní akcekurz


Chtěli byste lépe poznat sami sebe a svět, který nás obklopuje? Máte otázky a hledáte odpovědi? Existuje více cest, jak je najít. A jednu z nich odjakživa nabízí filozofie.

Když se dnes řekne slovo filozofie, často si představíme teoretickou disciplínu odtrženou od praktického života. Tento kurz vám přiblíží filozofii takovou, jaká ve své podstatě je: srozumitelnou a užitečnou v našem každodenním životě.

Seznámíme se s nejvýznamnějšími myšlenkami velkých civilizací z historie lidstva, jejichž hodnoty jsou však platné i dnes. Budeme o nich mluvit, navzájem je srovnávat a odhalovat skryté souvislosti mezi nimi. Výsledkem budou praktické rady pro vnitřní růst a odhalení našich potenciálů.

Společně nahlédneme do světa zajímavých otázek týkajících se etiky a lidských hodnot, soužití mezi lidmi a logiky a zákonů dějin. Kurz podněcuje naše vlastní hledání souvislostí a odpovědí na otázky o smyslu, principech a zákonech života.

Kurz zahrnuje 17 bloků přednášek a praktických cvičení. Na úvodní přednášku je vstup volný. Kurz bude probíhat on-line nebo v našich sídlech podle aktuálních vládních opatření. Termíny kurzu v jednotlivých městech, přihlášku a další informace naleznete na odkazu níže.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Ostrava Akce v obci Ostrava

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Kurz Filozofie pro život

Zámek ZábřehOstrava (5.1 km)

STING ApartmentsHavířov (10.8 km)

Zámeček Petrovice Karviná (19.8 km)