Přejít na stránky Ticketpro.cz

Benefice Marka Jankulovského

Adresa:

Ostrava, Bukovanského 4/1028

Termín: 8.6.2013
Vstupné:

150 Kč (hlavní tribuna) a 100 Kč (ochozy)

8červen čtvrtek 01:00

Žánr: sportfotbal


Fotbalovou událostí roku 2013 bude na Ostravsku benefice Marka Jankulovského, která se na Bazalech uskuteční v sobotu 8. června od 18 hodin.

Benefice Marka Jankulovského 8. června 2013 na Bazalech

Fotbalovou událostí roku 2013 bude na Ostravsku benefice Marka Jankulovského, která se na Bazalech uskuteční v sobotu 8. června od 18 hodin.

V hlavním utkání rozlučky vítěze Ligy mistrů a bývalé hvězdy Baníku, Neapole, Udine a AC Milán proti sobě nastoupí celek Euro 2004 s týmem bývalých spoluhráčů Marka Jankulovského.

A fotbaloví fanoušci se mají doopravdy na co těšit. Tým Eura 2004, který vybojoval na evropském šampionátu v Portugalsku bronzové medaile, totiž nastoupí takřka v kompletním složení. „Den před beneficí hraje naše reprezentace s Itálií, takže mám přislíbené i starty současných reprezentantů Tomáše Rosického, Petra Čecha, Tomáše Hübschmanna nebo Jardy Plašila. Kromě toho přijedou do Ostravy i bývalí reprezentanti a opory národního celku Pavel Nedvěd, Zdeněk Grygera, Jan Koller, Tomáš Galásek, Tomáš Ujfaluši, René Bolf, Vláďa Šmicer nebo samozřejmě i Milan Baroš,“ uvedl Marek Jankulovski.

Ze základní sestavy památného českého celku tak bude scházet s největší pravděpodobností jen Karel Poborský. „I on mi účast přislíbil, ale bohužel se v sobotu koná valná hromada fotbalového svazu, takže Karla nepustí do Ostravy pracovní povinnosti. Mluvil jsem se všemi hráči a moc mě potěšilo, že na Bazaly přijedou,“ pokračoval Jankulovski. Tým povedou z laviček Karel Brückner a Verner Lička.

Soupeřem reprezentačního celku bude tým bývalých spoluhráčů Marka Jankulovského. „U něj bych nerad jména nyní zveřejňoval, i když mám starty přislíbené. Vím, jak to při podobných akcí chodí, sám jsem se jich několikrát zúčastnil, ale také jsem se musel několikrát z rodinných nebo zdravotních důvodů omluvit. Proto bych u tohoto výběru nerad nyní zveřejňoval jména, aby pak nebyli fanoušci třeba zbytečně zklamaní,“ uvedl Jankulovski.

Je jasné, že do Ostravy přiletí jeho bývalí spoluhráči z Itálie. „Mám na sobotu objednaný letecký speciál z Milána. To je jediné, co mohu nyní prozradit. Kdo bude sedět na palubě, bych ale nechal nyní ještě otevřené,“ usmál se Jankulovski.

Sám se na benefici těší. O tom, že ji na Bazalech uspořádá, měl jasno hned v momentě, kdy oznámil konec své aktivní kariéry. „Můj návrat do Baníku dopadl, bohužel, tak, jak dopadl. Věděl jsem, že ostravským fotbalovým fanouškům něco dlužím. A rád bych se s nimi tímto zápasem důstojně rozloučil. Je to i mé poděkování za to, jak mě v průběhu celé kariéry podporovali,“ dodal Marek Jankulovski.

Benefice zná i svého moderátora. „Bude jím Libor Bouček,“ prozradil Otava.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Ostrava Akce v obci Ostrava

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Benefice Marka...

Zámek ZábřehOstrava (5.9 km)

STING ApartmentsHavířov (11.1 km)

Zámeček Petrovice Karviná (19.2 km)