Přejít na stránky Ticketpro.cz

We Will Rock You - The Musical By Queen and Ben Elton

Adresa:

Ostrava, Ruská 3077/135

Termín: 24.4.2013
Vstupné:

490 - 890 Kč, sleva ZTP/P doprovod

24duben čtvrtek 01:00

Žánr: divadlomuzikál


Veleúspěšný muzikál z dílny skupiny Queen a Bena Eltona slaví 10. výročí svého uvedení a poprvé se představí na světovém halovém turné, v rámci kterého zavítá také do ostravské ČEZ Arény.

VELEÚSPĚŠNÝ MUZIKÁL WE WILL ROCK YOU Z DÍLNY SKUPINY QUEEN A BENA ELTONA SLAVÍ 10. VÝROČÍ SVÉHO UVEDENÍ A POPRVÉ SE PŘEDSTAVÍ NA SVĚTOVÉM HALOVÉM TURNÉ, V RÁMCI KTERÉHO ZAVÍTÁ KROMĚ PRAHY TAKÉ DO OSTRAVSKÉ ČEZ ARÉNY, A TO UŽ 24. DUBNA.

Muzikálový šlágr quot;We Will Rock You quot; z dílny Queen a Bena Eltona se na základě úspěšného turné po Velké Británii v letech 2010 a 2011 poprvé ve své historii vydá na sérii představení po světových arénách. V muzikálu, který je ozdoben mnoha superlativy, zazní 24 největších hitů skupiny Queen. Nebývalý úspěch v divadlech po celém světě vydláždil muzikálu quot;We Will Rock You quot;, který je doslova nabitý poctivým rockem, cestu do velkých hal, kde se každý večer představí tisícům skalních fanoušků.

Kytarista skupiny Queen Brian May u příležitosti vyhlášení turné po světových arénách řekl: quot;Po našich prvních deseti letech divadelního rocku je to pro „We Will Rock You“ další obrovský krok - a show bude obsahovat zbrusu nový design produkce ušitý na míru velkým halám - bude to pro všechny skvělý večer! quot; Minulé turné WWRY po Velké Británii navštívilo během 13 měsíců šest měst, v jeho průběhu se prodalo přes půl milionu vstupenek, překonalo všechny kasovní rekordy a bylo korunováno prestižním oceněním Olivier za nejoblíbenější britskou show. Londýnská produkce tohoto oblíbeného představení právě oslavila své 10. narozeniny a patří mezi nejdéle uváděné tituly v Dominion Theatre ve West Endu. Představení nadchlo přes sedm milionů lidí ve Velké Británii, a víc než 15 milionů lidí v 17 zemích po celém světě.

Režisérem show je Ben Elton, Brian May a Roger Taylor ze skupiny Queen byli pověřeni hudebním dohledem a Arlene Phillips se postarala o hudební choreografii.

Spisovatel Ben Elton vytvořil veselou futuristickou komedii, ve které zazní 24 největších hitů skupiny Queen. Tato show ve své velikosti a působivosti snese srovnání s legendárními koncerty kapely Queen.

quot;Tato show je celá o legendě, quot; říká Ben Elton. quot;Vzali jsme legendu Queen a vytvořili svůj vlastní fantastický příběh o holkách a klucích bojujících s mocnými korporacemi, které chtějí potlačit jejich individualitu a lásku k hudbě. Potřebují hrdinu, který jim může v jejich boji pomoci, a v této show máme hned hrdiny dva - snílka Galilea a oprsklou rockovou kočičku Scaramouche. Hádejte, kdo nakonec vyhraje? quot; Brian May dodává: quot;Úžasná věc navíc je to, že Benův příběh funguje taky tak trochu jako metafora. Lidi půjdou z divadla a budou mít takový zvláštní pocit, že nás jako Queen znají, že znají naše boje i naši pouť. quot; Producent Phil McIntyre říká: quot;Těšíme se na to, až zas vyrazíme na turné s tímhle pravým divadelním rockem. Ve Spojeném království jsme zažívali potlesk vestoje každý večer a už se toho nemůžeme zase dočkat.“

Produkce tohoto turné přiveze do arén po celém světě působivý odkaz.

Když se poprvé objevila zpráva, že se jeden z nejúspěšnějších britských komediálních autorů Ben Elton spojil s legendou rocku jménem Queen, aby spolu vytvořili muzikál, ihned se začalo spekulovat, jak tahle výjimečná spolupráce vůbec dopadne. První zkoušky však udělaly takový dojem na filmový idol Roberta De Nira, že se jeho společnost Tribeca stala americkým partnerem WWRY. De Niro tuto show i nadále podporuje, dokonce letos v květnu dorazil do Londýna, aby se všemi ve velkém stylu oslavil 10. výročí muzikálu. Jakmile se po konci představení, tohoto milníku světového muzikálu, připojil na jevišti k účinkujícím, publikum je zahrnulo bouřlivými ovacemi.

„Jeden sen – Jedna vize – Jeden megahit!”

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Přidat nový termín

Podobné akce

Ubytování v okolí akce We Will Rock You - The...

Zámek ZábřehOstrava (635 metrů)

STING ApartmentsHavířov (12.6 km)

Zámeček Petrovice Karviná (24.3 km)