Přejít na stránky Ticketpro.cz

STING: Back to Bass

Adresa:

Ostrava, Ruská 3077/135

Termín: 19.11.2012
Vstupné:

990 - 1.690 CZK

19listopad čtvrtek 01:00

Žánr: rockfestival


STING vystoupí 19.11.2012 v ČEZ Aréně OSTRAVA a představí své nejznámnější hity v doprovodu pětičlenné kapely.

STING PŘEDSTAVÍ SVÉ NEJZNÁMNĚJŠÍ HITY V DOPROVODU PĚTIČLENNÉ KAPELY.

PO VELKÉM ÚSPĚCHU STINGOVA SVĚTOVÉHO TURNÉ 2011 - 2012, VÁM LIVE NATION S POTĚŠENÍM OZNAMUJE, ŽE TURNÉ BACK TO BASS SE LETOS NA PODZIM VRÁTÍ DO EVROPY, KDY STING PŘEDSTAVÍ SVÉ NEJZNÁMĚJŠÍ HITY ZA DOPROVODU 5-TI ČLENNÉ KAPELY.

SVĚTOVÉ TURNÉ BACK TO BASS (2011 - 2012) ZÍSKALO SKVĚLÉ RECENZE V SEVERNÍ AMERICE, EVROPĚ A JIŽNÍ AFRICE.

NADCHÁZEJÍCÍ TURNÉ ZAČNE 7. LISTOPADU VE ŠTRASBURKU A BUDE POKRAČOVAT KONCERTY VE FRANCII, NA SLOVENSKU, V ČESKÉ REPUBLICE A V POLSKU.

Stinga doprovodí jeho dvorní kytarista Dominic Miller, bubeník Vinnie Colaiuta, klávesista David Sancious, houslista Peter Tickell (elektrické housle) a zpěvačka Jo Lawry.

quot;Tento koncert si nesmíte nechat ujít! quot; - Lidové Noviny (19. února 2012)

quot;Skvělý večer s úžasnými muzikanty a charismatickým zpěvákem, který neztratil nic z své síly. quot; - The Newcastle Evening Journal (6. února 2012)

quot;Sting se neustále vyvíjí ... a cokoliv udělá, je fantastické. quot; - Augsburger Allgemeine (29. března 2012)


Skladatel, zpěvák, autor, herec, aktivista - STING - se narodil v anglickém Newcastlu, v roce 1977 se přestěhoval do Londýna a spolu se Stewartem Copelandem a Andy Summersem založil skupinu The Police. Společně vydali pět alb, získali šest cen Grammy a v roce 2003 byli uvedeni do rock and rollové síně slávy.

Od roku 1985 vydal Sting 13 sólových alb, naposledy pak kolekce CD a DVD s názvem „Sting: 25 Years quot; a dvoj CD „The Best Of 25 Years quot;. V rámci oslav tohoto milníku je k dispozici i nedávno vydaná iPad aplikace STING 25, která získala prestižní ocenění lva za nejlepší design na Mezinárodním festivalu reklamy Cannes Lions a je ke stažení na iTunes. Kolekce přináší jedinečné záběry z benefičního koncertu ke Stingovým šedesátým narozeninám, exkluzivní rozhovory, fotografie, videa atd.

Sting se skupinou The Police i jako sólový umělec prodal téměř 100 miliónů alb a získal dalších 10 ocenění Grammy, Zlatý glóbus, cenu Emmy a obdržel tři nominace na Oscara.

Rezervace vstupenek na tento koncert byly pozastaveny. Maximální počet vstupenek na osobu 8ks.

Pořadatel si vyhrazuje právo kdykoli změnit ceny v síti TICKETPRO, a to bez udání důvodu. U rezervací platí cena platná v momentě úhrady. Změna programu, termínu a místa konání vyhrazena.

990 - 1.690 CZK

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Ostrava Akce v obci Ostrava

Podobné akce

Ubytování v okolí akce STING: Back to Bass

Zámek ZábřehOstrava (635 metrů)

STING ApartmentsHavířov (12.6 km)

Zámeček Petrovice Karviná (24.3 km)