Přejít na stránky Ticketpro.cz

Rocková Ostrava 2012

Adresa:

Ostrava

Termín: 12.8.2012
Vstupné:

550 Kč (na místě 600 Kč), VIP: 990 Kč, Sleva ZTP/P: 275 Kč

12srpen čtvrtek 01:00

Žánr: rockfestivalrevivalsoutěž


Unikátní propojení hardrocku a industriální památky vysokých pecí v Ostravě – Vítkovicích nabídne v polovině srpna festival ROCKOVÁ OSTRAVA!!!

Unikátní propojení hardrocku a industriální památky vysokých pecí v Ostravě – Vítkovicích nabídne v polovině srpna festival ROCKOVÁ OSTRAVA!!! Hlavní hvězdou bude skupina KABÁT. Oheň do kotle ale také přilijí kultovní CITRON nebo ALKEHOL. Očekávat lze ale také další nápadité formace. Myslíme si, že právě propojení průmyslové památky s atraktivní hudbou bude pro návštěvníky festivalu velkým lákadlem,“ říká za organizátory akce Tomáš Horáček.

Sedminásobní držitelé ocenění Česky slavík, teplická formace KABÁT, má na Ostravsku početnou skupinu příznivců. Ne její loňské vystoupení v Havířově přišlo na třicet tisíc fanoušků. Vystoupení kapely bývají bombastická a monumentální.

Ostravskou scénu budou reprezentovat legendární CITRON. Kapela loni oslavila 35 let své hudební kariéry. Bude se vzpomínat na skvělého muzikanta a člena této vynikající kapely Jindřicha Kvitu, od jehož smrti uplyne v srpnu 15 let a oceněn bude kytarista Jaroslav Bartoň, za vše co v rockové muzice dokázal.

Další rockoví matadoři ALKEHOL hrají již dvacet let a po celou dobu vystupují v nezměněné sestavě.

Dále zde vystoupí skupina ŠKWOR , která brázdí naše pódia 14 rokem a v minulém roce vydala CD Drsnej kraj, které bylo jedním z nejprodávanějších v ČR

Dalším zajímavým souborem bude skupina SEGMENT. Historie skupiny sahá až do roku 2002, do širšího povědomí se dostala až v roce 2009, kterou ji zajistila soutěž Česko Slovensko má talent, kde se dostala až do finále.

Mezi špičku české revivalové scény v současnosti patří další kapela zastoupena na ROCKOVÉ OSTRAVĚ!!! – JUDAS PRIEST revival. Jejich pódiová show podle některých znalců dosahuje kvality originálu. Skladby, které prezentují při svých vystoupeních, pocházejí z alb, které nazpíval Rob Halford.

Velkým překvapením může být skupina Whitesnake revival, která v našem kraji nehrála 10 let ale fanoušci jistě ocení výbornou muziku, kterou kapela dokonale předvádí.


Fanoušci se můžou těšit na skupinu AIRFARE a festival budou zahajovat skupiny WILLOW LAKE a THE PANT z 1. a 2. místa RADEGAST Líhně 2011.

program od 14:00, otevřeno od 12:00

Pořadatel si vyhrazuje právo kdykoli změnit ceny v síti TICKETPRO, a to bez udání důvodu. U rezervací platí cena platná v momentě úhrady. Změna programu, termínu a místa konání vyhrazena.

550 Kč (na místě 600 Kč), VIP: 990 Kč, Sleva ZTP/P: 275 Kč

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Přidat nový termín
Hudební kluby - Ostrava Akce v obci Ostrava

Podobné akce

26duben pátek 18:00

26duben pátek 20:00

Žamboši

, Ostrožná 46 Koncert

27duben sobota 17:00

Ubytování v okolí akce Rocková Ostrava 2012

Zámek ZábřehOstrava (2.2 km)

STING ApartmentsHavířov (12.1 km)

Zámeček Petrovice Karviná (22.6 km)