Elegant Silesia

Elegant Silesia

Termín: 22.8.2020
Vstupné:

zdarma

22srpen sobota 07:00

Žánr: sporttaneczdarma


Srdečně Vás zveme na akci Elegant Silesia - mezinárodní mistrovství ČR v historické cyklistice, která se koná v Hradci nad Moravicí v sobotu 22. 8. 2020. Akce se skládá ze závodů na historických závodních kolech a doprovodného programu: komentované vyjížďky na kolech s programem a "Elegant swing piknik", kde budou k dobrému jídlu a pití hrát parádní swingové kapely.

Závod:

1. mistrovství ČR na historických závodních kolech s ocelovým rámem bez karbonových doplňků vyrobených do konce roku 1990. Elegant Silesia je návrat ke kořenům cyklistiky, plný přátelských setkání, historie, technických skvostů, překonávání vlastních limitů, překrásných tras a úžasných společných zážitků. 

Vyjížďky s programem:

Elegant Silesia vyjížďky s programem jsou součástí doprovodného programuVyjížďky se může zúčastnit každý, není podmínkou historické kolo, vhodné pro rodiny s dětmi i seniory. Na vyjížďky vás doprovodí naši průvodci a seznámí vás na mnohých zastaveních s přírodními, geografickými i historickými zajímavostmi. Po trase bude zajištěno občerstvení, servis a vstupy do památek.  

Elegant swing piknik:

Lehátka, deky, dobré jídlo a pití, přátelská setkání, tanec a hlavně parádní swingové kapely, tak to je Elegant swing piknik.  

PROGRAM:

13-15 Letní pohodové swingování – Swingpáni

15:30-18:30 Velký swingový orchestr – Gangsters of Swing Orchestra

19-22 Swingová tančírna – Poker Dixieland Jazz Band

Taneční vstupy nabité energií a výuka swingu.

Vstup ZDARMA.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra v Ostravě Akce v obci Hradec nad Moravicí

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Elegant Silesia

Zámek ZábřehOstrava (27 km)

Wellness Hotel AbácieNový Jičín (31.9 km)

STING ApartmentsHavířov (40.2 km)