Léto pod pecí - Dolní Vítkovice

Léto pod pecí - Dolní Vítkovice

Adresa:

Ostrava, Ruská 2993

Termín: 11.7.2020
Vstupné:

zdarma

Žánr: kultura zdarma festival divadlo komedie letní kino jazz hudba koncert


Léto pod pecí, projekt v Dolních Vítkovicích, který má výrazně podpořit kulturní život v Ostravě nabídne tuto sobotu program pro veřejnost zdarma. Na své si přijdou milovníci skvělé muziky i divadelní nadšenci.

Program Léta pod pecí odstartuje už odpoledne, a to divadelní improvizací - komedií bez scénáře. Půjde o nečekané situace, reálné i absurdní, podle zadání diváků, které sehraje improvizační divadlo All Imp od 17:00 hodin v prostoru pod Bolt Tower.

Po představení, které jistě rozhýbe bránice, vystoupí od 18:30 hodin ostravská kapela Tamala. Slibuje koncertní premiéru v areálu Dolních Vítkovic v podání zpěvačky a hráčky na analogový syntezátor Pavly Gajdošíkové, v doprovodu bubeníka Tomáše Rossiho, kytaristy Honzy Drozda a baskytaristy Lukáše Hradila.

Zlatým hřebem večera je vystoupení fenomenálního saxofonisty Michala Žáčka, který si zahrál v kapelách Richarda Müllera, B-Side Bandu nebo s Vlastou Redlem. Žáček spolu s vynikajícím chorvatským kytaristou a zpěvákem Mário Šeparovičem zahraje oblíbené srdcovky známých interpretů (Eric Clapton, Sting, George Harrison, Leonard Cohen, Eagles apod.). Návštěvníky čeká večer plný skvělé muziky, fórků i komentářů ze života. To vše od 20:00 hodin.

Kdo už má na tuto sobotu jiné plány, může pro změnu přijít ve čtvrtek 9. 7. do Letního kina, které tentokrát nabízí film Mizerové navždy. Promítání se uskuteční od 21:30 hodin v prostoru pod Bolt Tower, vstup do areálu je možný od 20:00 hodin.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Ostrava Akce v obci Ostrava

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Léto pod pecí - Dolní...

Zámek ZábřehOstrava (3.1 km)

STING ApartmentsHavířov (10.9 km)

Zámeček Petrovice Karviná (21.6 km)