NeFestival Colours of Ostrava 2020

NeFestival Colours of Ostrava 2020

Adresa:

Ostrava, pod vysokou pecí v Dolních Vítkovicích

Termín: 15.7.2020 18.7.2020

15čvc - 18čvc celý den

Žánr: festivalyhudba koncerty divadlo debata nový cirkus

Umělci: Cirk La PutykaTata BojsN.O.H.A.Kapitán Demominus123minut (−123minut)


Komorní NeFestival Colours of Ostrava, který proběhne v industriálním areálu Dolních Vítkovic v původním termínu přesunutého festivalu Colours of Ostrava, zahájí naživo i jako live stream ve středu 15. července od 20.45 unikátní jednorázové představení souboru Cirk La Putyka s třiceti pěti akrobaty, herci a tanečníky i z řad hostů - souboru Losers Cirque Company nebo s malířem Markem Číhalem. Na představení naváže koncert kapely Tata Bojs. Areál NeFestivalu přímo pod vysokou pecí VP1 bude ve středu otevřený již od 18 hodin a návštěvníky budou bavit buskeři či písničkář Voxel.

Program NeFestivalového čtvrtka a pátku bohužel ovlivnila nová evropská koronavirová opatření a z toho vyplývající nemožnost přijet pro původně oznámené zahraniční kapely.

Místo koncertu bosenské kapely Dubioza Kolektiv proběhne 16. července od 18 hodin Den s fanoušky přístupný zdarma. Návštěvníci se budou moci setkat s festivalovým týmem, poslechnout si české kapely Ptakustik a Karlsson, podívat se na projekci Dubioza Kolektiv Quarantine Show nebo si zatančit v rytmech Dr. Zeppelina se saxofonistou Radimem Nowakem.

V pátek 17. července od 18 hodin doplní roztančenou americko-českou kapelu N.O.H.A. a českého Kapitána Dema místo estonské kapely Trad.Attack!, která do Ostravy nemůže přijet kvůli omezení cestování mezi Estonskem a Českou republikou, formace minus123minut.

NeFestival pak v sobotu již od 13 hodin zakončí program sestavený mezinárodním fórem Meltingpot - jóga se sitárem, představení pražského Divadla pod Palmovkou 1000 věcí, co mě serou aneb Tvoje bába je komedie, ostravská PechaKucha Night a gala debata Úhel pohledu s chirurgem Tomášem Šebkem, ekonomem Tomášem Sedláčkem, filozofkou Annou Hogenovou, neurologem Martinem Janem Stránským a farářkou Martinou Viktorií Kopeckou. Gala debata bude také živě přenášena na sociálních sítích fóra Meltingpot a Colours of Ostrava.

Celý NeFestival završí taneční afterparty se slovenskými DJs Malalata.

N.O.H.A. aneb Noise Of Human Art je kosmopolitní kapela, která se na hudební scéně pohybuje již od roku 1995 pod taktovkou bandleadera Philipa Nohy (původem z Prahy), s vlivem výjimečného MC Chevyho z New Yorku. Ti provázejí projekt...
Za tajemnou maskou tlusté postavičky Kapitána Dema se skrývá Jiří Burian, známý z kapel Southpaw nebo Ghostmother. V současné době také z hudebního projektu Republic Of Two. Kapitán se za svůj rap nemusí stydět. Sarkasmus mu...
−123minut byla česká hudební skupina, která ve své hudbě propojovala více žánrů, zejména ovšem jazz, blues, funky a world music. Její síla spočívala především v živých vystoupeních, které byly z velké části tvořené...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Ostrava Akce v obci Ostrava

Podobné akce

3duben středa 18:00

4duben čtvrtek 18:00

6duben sobota 09:00

Ubytování v okolí akce NeFestival Colours of...

Zámek ZábřehOstrava (3.1 km)

STING ApartmentsHavířov (10.9 km)

Zámeček Petrovice Karviná (21.6 km)