Sloupy vnitřní stability

Sloupy vnitřní stability

Adresa:

Ostrava, 28. října 8

Termín: 16.6.2020
Vstupné:

90 Kč (studenti a důchodci 70 Kč)

16červen úterý 19:00

Žánr: ostatní akcekurz


Kroky k emocionální a mentální vyrovnanosti
• Stabilita v krizi
• Symbolika egyptského džedu

Žijeme ve složitém světě, který na nás klade mnohé nároky a požadavky, a ty jsou často nejen obtížné, ale i nové a neznámé. Mnohdy jsou takové, že naše duše i tělo s nimi nemá historickou zkušenost a neumí se s nimi správně vypořádat za pomoci časem a evolucí prověřených metod, protože tyto reakce mohou situaci dokonce zhoršit, nebo se odrazit na našem zdraví. Přichází stres, civilizační a jiné choroby a psychické problémy. 

Ve světě, v jakém žijeme, nám může velmi pomoci schopnost být pevně sám sebou bez ohledu na vnější okolnosti, které se nás dotýkají. Potřebujeme posílit své umění mít kontrolu nad emocemi a myšlenkami, abychom je zbavili možnosti nás drtit a přetvořili je v oporu našeho života. Jak toho dosáhnout? Co můžeme ve své duši rozvinout, abychom postavili sloupy stability, o které se můžeme opřít kdykoliv to budeme potřebovat? 

V dějinách, protože každá doba má své těžkosti, se mnozí mudrci snažili odhalit cesty, kterými je možné dosáhnout vnitřní stability, díky níž můžeme jako pevná loď proplout i bouřemi, které život přináší. Představíme si možnosti prověřené časem a zkušenostmi moudrých lidí, kteří nám předcházeli a zanechali nám cenné a praktické rady, které platí i v dnešním shonu. Vnitřní stabilita a harmonie je v našich rukou, ale pokud jich dosáhneme, budou nároky a požadavky, které na nás život klade, výzvou, nikoliv problémem.

Z hygienických důvodů a kvůli omezené kapacitě je nutná rezervace míst na přednášky prostřednictvím webového formuláře „Rezervace místa“.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Ostrava Akce v obci Ostrava

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Sloupy vnitřní...

Zámek ZábřehOstrava (5.1 km)

STING ApartmentsHavířov (10.8 km)

Zámeček Petrovice Karviná (19.8 km)