Květiny pro paní Harrisovou

Květiny pro paní Harrisovou

Termín: 27.2.2021
Vstupné:

440 Kč - 480 Kč

27únor úterý 18:30

Žánr: divadlomuzikál Ostrava


Seznamte se s paní Ádou Harrisovou: žije v 50. letech 20. století, živí se jako uklízečka a bije jí v hrudi jedno z nejvřelejších srdcí, jaká kdy poznáte. Je laskavá, poctivá a skromná. Málokdy myslí na sebe, dny tráví starostí o domácnosti i životy svých klientů. Jediným rozmarem, který si z chabého platu nedokáže odpustit, je pár kvítků, které jí pravidelně zdobí kuchyňský stůl.
Jednoho dne spatří při úklidu u bohaté dámy něco nevýslovně úchvatného, něco, co si ani nedokázala představit: nádhernou róbu od Diora. A tehdy si poprvé dovolí snít. Z těch šatů se jí tají dech, jsou pro ni přímo ztělesněním všeho, co je v životě krásné, ztělesněním vyšších hodnot, ke kterým stojí za to se upínat. Takové šaty si paní Harrisová také musí pořídit!
Na dlouhé cestě za vysněným módním zázrakem potkává celou plejádu dalších postav a setkání s ní, s její dobrosrdečností, každou z nich více či méně poznamená. Paní Harrisová všem dokazuje, že nic není nemožné a že za svým cílem můžete kráčet neoblomně, a přitom s bezmeznou lidskostí.

Muzikál, jehož děj vychází ze stejnojmenného humoristického románu z 50. let, byl poprvé uveden v anglickém Sheffieldu v roce 2016 a vyhrál britskou divadelní cenu za nejlepší muzikál roku i cenu pro nejlepší herečku v titulní roli. Křehká pohádka pro dospělé o ceně lidské laskavosti bude mít v Ostravě českou premiéru.

Délka představení:
2 hodiny a 45 minut (včetně jedné přestávky)

                                                                                                                                                                                    

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Divadla - Ostrava Akce v obci Ostrava

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Květiny pro paní...

Zámek ZábřehOstrava (4.7 km)

STING ApartmentsHavířov (11.2 km)

Zámeček Petrovice Karviná (20.2 km)