Michal Hrůza Světlo do tmy Tour 2020 - Ostrava

Michal Hrůza Světlo do tmy Tour 2020 - Ostrava

Adresa:

Ostrava, Vítkovická 3335/15

Termín: 23.10.2020
Vstupné:

490 Kč

23říjen pátek 20:00

Žánr: koncertypop rock


Strach těchto dnů přirovnává známý zpěvák a textař Michal Hrůza ke tmě, do které by rád vnesl svým albem světlo. Na hudební scéně figuruje přes dvacet let, na svém muzikantském účtu má nespočet hitů, a to jak vlastních, tak i těch, které napsal pro kolegy z branže. V albu Světlo do tmy se drží vztahů a obrací se k lásce. Ta pro něj znamená světlo, jež se snaží vnést do dnů pohlcených depresí a smutkem. A jak říká: „Někdy jsme obklopeni chmurnou tmou, a proto je dobré občas tmu rozbít světlem.“

Světlo do tmy se jmenuje nejen album a titulní skladba, která dostala vizuální podobu, o kterou se postaral režisér Vojtěch Buchta, ale i turné, které se nakonec přesouvá na podzimní termíny. O produkci desky Světlo do tmy se postaral Lukáš Chromek, který přinesl do Michalových singlů nový svěží zvuk, jenž zpěváka posunul do dalších hudebních rovin. O „novém“ Michalovi Hrůzovi říká, že je nyní tvrdší a temnější než kdykoliv předtím, ale že v sobě pořád nese kus naděje. Hrůzův přirozený talent na psaní hitových melodií toto již šesté sólové album bezpochyby potvrzuje. Album už nyní v rádiích avizuje titulní stejnojmenná skladba.

Z každé tmy vede cesta ke světlu a o tom je i Světlo do tmy – album složené ze skladeb, které samy o sobě nesou příběh. „Přečtete-li názvy písní tak jak jdou za sebou, dostane se vám poselství celého alba. To je něco, co se mi zatím ještě nikdy nepovedlo,“ komentuje své dílo Michal Hrůza.

Mezi námi je most přes nikdy,

světlo do tmy, které nikdo nikdy nepochopí.

Hledám Tě teď a tady,

nad světem nechci odplout,

mé srdce osamělé chce propojení...

Celým albem proplouvá téma vztahů, které je dle autora klíčové pro nás a naše životy. Obzvláště v těchto těžkých časech je dobré se nad nimi zamyslet a nechat jimi projít trochu světla. Kapela Hrůzy proto zve k poslechu nového alba a vyzývá fanoušky, aby pečovali o své vztahy, sebe samé a nezapomínali na světlo. 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Ostrava Akce v obci Ostrava

Podobné akce

5duben pátek 20:00

Mig 21

, Martinovská 3262/50 Koncert

13duben sobota 19:00

Mňága a Žďorp

, Jiřího z Poděbrad 3109 Koncert

27duben sobota 17:00

27duben sobota 19:00

Tata Bojs

, Jiřího z Poděbrad 3109 Koncert

Ubytování v okolí akce Michal Hrůza Světlo do...

Zámek ZábřehOstrava (3.2 km)

STING ApartmentsHavířov (11.1 km)

Zámeček Petrovice Karviná (21.5 km)