DevOps Summit 2019

Adresa:

Ostrava, Vysoká škola báňská

Termín: 3.10.2019
Vstupné:

od 150 Kč

3říjen čtvrtek 09:00

Žánr: ostatní akce


Ostrava bude 3. října hostovat DevOps Summit. Experti z Amazonu, Kiwi, Tieto a dalších firem vám nasdílejí své know-how a reálné případové studie z oblasti DevOps. Dozvíte se novinky, uslyšíte o AWS infrastruktuře, Kubernetes, Terraform, migraci databází a uvidíte příklady reálných implementací.


Celá akce bude probíhat v angličtině. Ambicí pořadatelů je přivést odborníky, zájemce o toto téma a studenty z ČR, Slovenska i Polska pod jednu střechu.
 V programu nebudou chybět ani workshopy nebo zábava v podobě adrenalinové virtuální reality nebo laser game. Vyzkoušet si můžete nejtěžší algoritmy v rámci workshopu soutěžního programování s Tomášem Kytlicou, borcem na světový Competitive Programming. Infrastrukturou AWS vás step-by-step provede Lukáš Rucký, expert na platformu Amazon Web. Vyhodnotit tradiční a moderní způsoby, jak vystavit IT infrasturkturu v Azure, si můžete s Ondřejem Václavů, Azure architektem z Tieto. Vše doplněno o příjemnou atmosféru, nové kontakty a zónu Ask Expert, kde můžete konzultovat cokoliv s přednášejícími. Dobré občerstvení je samozřejmostí.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Ostrava Akce v obci Ostrava

Podobné akce

Ubytování v okolí akce DevOps Summit 2019

Zámek ZábřehOstrava (6.2 km)

STING ApartmentsHavířov (19.3 km)

Zámeček Petrovice Karviná (28.8 km)