Knihcentrum festival - Ostrava

Knihcentrum festival - Ostrava

Adresa:

Ostrava, Smetanovo nám. 222/ 8

Termín: 17.7.2019 20.7.2019

17čvc - 20čvc celý den

Žánr: festival besedy literatura autogramiády zdarma


Město Ostrava se každý rok v červenci mění na hudební a kulturní oázu Česka. Každý si zde najde díky probíhajícím akcím své a DŮM KNIHY KNIHCENTRUM.cz se k této vlně i letos přidává. Pro čtenáře a návštěvníky jsme totiž přichystali osobnostmi nabitý KNIHCENTRUM Festival!

Ve dnech 17.-19. července se můžete těšit každý den na tři besedy a autogramiády s významnými osobnostmi. Ve středu 17. července v pravé poledne zahájí festival Radka Denemarková, laureátka ceny Magnesia Litera. Povídat si budeme o Knize roku Hodiny z olova. Těšit se můžete také na vystoupení Barbory Tlusté, která napsala úplně první českou publikaci o životním stylu zero waste. Návštěvníkům a čtenářům poradí, jak minimalizovat množství vyprodukovaného odpadu. Středu pak završí Martin Krejsa, vysokoškolský pedagog na VŠB-TUO, publicista, fotograf a horolezec. Podělí se s vámi o své zážitky z lezení a besedovat budeme o nejvýznamnějších československých horolezcích.

Čtvrtek 18. července bude v DOMĚ KNIHY opravdu hvězdný, vystoupí proslulý ekonom Tomáš Sedláček, cestovatel a fotograf Jirka Kolbaba a tuto trojici doplní od 15:30 hodin Clemens Kuby. Ani v pátek nebudou čtenáři zklamaní, protože jsme si pro ně přichystali například besedu s autorským týmem BUSNY, Tomášem Šebkem a armádním generálem Petrem Pavlem.

Vstup na všechny besedy je navíc ZDARMA. Pokud si ovšem chcete zajistit místo k sezení, je potřeba si ho předem zarezervovat a na besedu se dostavit 15 minut před začátkem, kdy všechny neobsazené rezervace propadají.

KNIHCENTRUM Festival navazuje na úspěšný loňský MELTINGPOT+ v Domě knihy, který navštívilo bezmála tisíc lidí.

Přijďte si užít skvělou atmosféru, vystoupení špičkových řečníků, a to vše v krásném prostředí největšího knihkupectví v kraji. Všem navíc nabídneme 20% slevu na veškerý sortiment v DOMĚ KNIHY včetně kavárny.

Těšíme se na vaši účast!

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce