Blízko od sebe

Blízko od sebe

Adresa:

Opava, Janská 7

Termín: 26.6.2019
Vstupné:

100,-

26červen středa 19:00

Žánr: film


komorní rodinné drama se skvělými hereckými výkony Meryl Streep, Julie Roberts a mnoha dalších / co se stane, když se po dlouhé době sejde cynismem sršící matka a tři dcery, z nichž každá žije svými vlastními problémy?

USA, 2013
drama, 121 min, nevhodné do 15 let

_pocta Meryl Streep

Celá rodina Westonových se sjíždí do rodného domu v Oklahomě na pohřeb otce (Sam Shepard), básníka a opilce, který spáchal sebevraždu. Jeho žena, cynická a celoživotně konfliktní Violet (Meryl Streep) takřka s potěšením rozdmýchává spory se svými třemi dcerami (Julia Roberts, Julianne Nicholson a Juliette Lewis). Ani jedna z nich to nemá jednoduché: jedné se hroutí manželství, další tutlá aférku se svým bratrancem, třetí se právě zasnoubila a ani na pohřbu není schopna mluvit o ničem jiném než o nadcházející svatbě. Přičemž každému kromě ní je jasné, že její snoubenec (Dermot Mulroney) je slizký parchant.

Režie: John Wells
Scénář: Tracy Letts (scénář, divadelní hra)
Kamera: Adriano Goldman
Hudba: Gustavo Santaolalla
Hrají: Meryl Streep, Julia Roberts, Ewan McGregor, Chris Cooper, Abigail Breslin, Benedict Cumberbatch, Juliette Lewis, Margo Martindale, Dermot Mulroney, Julianne Nicholson, Sam Shepard, Misty Upham, Will Coffey, Newell Alexander, Dale Dye, Fatih Aydın

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Opava Akce v obci Opava

Podobné akce

28duben neděle 18:00

1kvě - 5kvěcelý den

4kvě - 5kvěcelý den

1kvě - 5kvěcelý den

Ubytování v okolí akce Blízko od sebe

Zámek ZábřehOstrava (27.5 km)

Wellness Hotel AbácieNový Jičín (38.7 km)

STING ApartmentsHavířov (40.1 km)