Street game festival

Street game festival

Adresa:

Opava, U Hřiště

Termín: 15.6.2019
Vstupné:

0

15červen sobota 09:00

Žánr: festivaly


Spojili jsme sport, hudbu a zábavu v jedinečný den, který nese název Street Game Festival. Zažijte adrenalin sportovních zápasů, zábavu při jejich sledování a zkoušení nových věcí, ponořte se do tónů těch nejlepších DJ‘s a uspokojte chuťové buňky originálním jídlem z food trucku.

Turnaje i originální doprovodný program probíhá pod širým nebem – tak, jak se to na červnovou akci sluší a patří. Utkají se profíci i amatéři, ať už je jejich cílem vyhrát, nebo se jen pořádně pobavit. Ty, kteří se rozhodli zápasu face-to-face vyhnout, čeká zábavná zóna nejen se sportem, ale i kulturními zážitky. Vyzkoušejte si tolik sportů, kolik jen dokážete, od těch známých až k takovým, o kterých jste v životě neslyšeli. Připravili jsme pro vás unikátní festival, který v Česku nenajde konkurenci.

Užijte si ho, ať už jste pár, single, dítě, nebo senior. Přesně takový tenhle festival je – pro všechny a se zárukou zábavy a nových zážitků. Doprovodný program Sportem to jen začíná, čeká tě festival nabitý spoustou kulturních zážitků a postejnu zábavy. Připrav se na doprovodný program, který tě zabaví na hodiny a odneseš si z něj spoustu nových dovedností i vědomostí.

Workshopy, ukázky sportů a dalších zajímavých aktivit, dobré jídlo i pití a samozřejmě energická hudba, a to pro všechny bez rozdílu věku. Správný festival má všechno, spojuje neslučitelné, boří hranice a přináší prvotřídní a jedinečné zážitky. Sportovní zóna Street Game Festival není jen hřištěm pro ty, kteří se rozhodli utkat v některém ze zápasů, jde o zábavu pro všechny věkové kategorie i nátury.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Street game festival

Zámek ZábřehOstrava (26.5 km)

Wellness Hotel AbácieNový Jičín (37.4 km)

STING ApartmentsHavířov (39.3 km)