Frýdlantský ČEZ Duatlon

Frýdlantský ČEZ Duatlon

Adresa:

Frýdlant nad Ostravicí, Areál 1. BFK

Termín: 1.6.2019

1červen sobota 10:00

Žánr: sportzávody


Letos chystáme třetí ročník úspěšného závodu Frýdlantský duatlon, který se bude konat 1.6. 2019 ve Frýdlantu nad Ostravicí. Závod kombinuje dva v České republice masově rozšířené sporty – horské kolo a běh. Je určen jak profesionálním sportovcům, tak i amatérským nadšencům.  Záměrem této akce, je tedy zpřístupnění závodu širší veřejnosti a nalákání více lidí k aktivnímu sportování.

Rezervujte si proto sobotu 1.6.2019 a nenechte si ujít jedinečnou atmosféru ať už v roli závodníka nebo diváka. Trasa závodu s nádhernou kulisou Beskyd bude složena z úseků 4,5 km běh - 19 km MTB - 2,5 km běh a budou ji moci absolvovat jednotlivci ale také dvojice.

Zázemí závodu bude situováno na plochu fotbalového hřiště ve Frýdlantu nad Ostravicí. Návštěvníci si budou moci zpříjemnit den dalšími aktivitami v rámci bohatého doprovodného programu. V rámci letošního ročníku tohoto závodu, budou probíhat zábavné aktivity spojené se Dnem dětí. Hlavní závod doplní také rodinný běh na 1 km nebo 2,5 km a zájemci nepříjdou ani o tradiční závod 4-členných týmů ve výnosu bečky piva na vrchol Lysé hory – Beskydský šerpa o celkové délce 9,5 km a převýšení přes 900 metrů.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Frýdlantský ČEZ...

Rekreační středisko BudoucnostFrýdlant nad Ostravicí (1 059 metrů)

Restaurace a penzion U VeteránaFrenštát pod Radhoštěm (11.5 km)

Relax Hotel ValaškaHorní Bečva (18.3 km)