Hudba objektivem fotografa

Hudba objektivem fotografa

Adresa:

Třinec, náměstí Svobody 526

Termín: 3.4.2019 30.6.2019

3dub - 30čer celý den

Žánr: výstavyumění fotografie hudba slezsko jarní výstavy


Výstava představuje hudební snímky Maria Sikory.

Autor osobitým způsobem zachycuje pomíjivé okamžiky koncertní atmosféry. Jež je jedinečným a již tradičním kulturním obohacením lidského života na Třinecku.
 
Živou hudbu, která je přijímána napříč mnoha různými generacemi, autor podtrhává impozantní hrou se světlem, s kterým cíleně pracuje ve vztahu s neustále se měnící scénou plnou emocí.

Je profesionálním fotografem se zaměřením na Portrét, Módu a Reportážní fotografii. Jeho fotografie jsou charakteristické hrou se světlem, stínem, perspektivou a emocí. Při své práci klade důraz na vztah objektu, fotografa a prostředí. Zároveň pracuje s minimalismem a barvami sobě vlastními.

ZAJÍMAVOSTI
Publikuje především v zahraničních periodikách, jako např. Photo Vogue Italia, Imaginated Magazin (Itálie), Elegant (Itálie), Prolific (USA), Dark Beauty Magazine (USA) a dalších. Také českých, jako např. Nikon Blog, Megapixel a jiné. Poskytl řadu rozhovorů pro TV a YouTube. Jeho fotografie jsou zařazeny do výběru The World of Top Photography 2017 (The Imagina- rium) a výběru redakce National Geographic. 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Hudba objektivem...

Restaurace a Penzion u MarynyJablunkov (12.5 km)

Wellness Hotel BahenecPísečná (14.6 km)

STING ApartmentsHavířov (22.4 km)