Beseda o přehlídce jedinečných filmů 16. ročníku MFOF

Beseda o přehlídce jedinečných filmů 16. ročníku MFOF

Adresa:

Ostrava, Smetanovo náměstí 222/8

Termín: 19.3.2019
Vstupné:

Zdarma

19březen úterý 18:00

Žánr: ostatní akceliteraturasetkáníbeseda


Užijte se ochutnávku filmů MFOF

Beseda o filmech s projekcí zajímavých filmových ukázek. Setkání a povídání s hosty – ředitelem Mezinárodního festivalu outdoorových filmů Jiřím Kráčalíkem, hlavním produkčním Markem Pilným, některým z filmařů, porotců a dalšími lidmi kolem festivalu. Všichni účastníci obdrží poukaz 1+1 ZDARMA na filmové bloky přehlídky jedinečných filmů 16.MFOF a pořad Kavkaz – Bezengi (v kině Art 20. – 21.3.2019).

Mezinárodní festival outdoorových filmů je soutěžní putovní přehlídka outdoorových filmů. Za patnáct let své existence se stal ve své podstatě a charakteru největším filmovým soutěžním putovním festivalem nejen v České republice, ale také na světě. Festival je zaměřený na sporty i život s outdoorovou tematikou, na filmy dobrodružné, extrémní, adrenalinové, ale také cestopisné. 

Filmy nás zavádějí do různých míst naší planety, ukazují mentalitu a kulturu tamních obyvatel. Zavádějí nás do prostředí, kam se běžný “smrtelník” nedostane. Mnoho filmů má velký sociální a citový náboj. Festivalu se zúčastňují čeští, slovenští a zahraniční autoři, filmová studia, národní televize i soukromé televizní společnosti, a to v profesionální i amatérské rovině. Festival a tento filmový žánr má také své mimořádné specifikum a jedinečnost. Filmy si na nic nehrají, to, co divák vidí, je skutečnost, která se odehrála. Filmy jsou jedinečné a neopakovatelné.

 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Beseda o přehlídce...

Zámek ZábřehOstrava (4.5 km)

STING ApartmentsHavířov (10.8 km)

Zámeček Petrovice Karviná (20.3 km)