Valentýnský víkend na zámku Fryštát

Valentýnský víkend na zámku Fryštát

Adresa:

Karviná, Masarykovo nám. 1

Termín: 16.2.2019

16únor sobota 10:00

Žánr: ostatní akceValentýn historie netradiční prohlídky


Prohlídky zámeckých komnat se povedou v sobotu 16.02.2019 v duchu svátku zamilovaných. Průvodkyně upozorní na některé exponáty, romantické, šťastné či nešťastné milostné příběhy vážící se k zámku. Návštěvníci si mohou zasoutěžit a v připraveném valentýnském kvízu získat srdcový dáreček. Atmosféru romantiky doplní komorní hudba a zpěv v podání korepetitora a žáků ZUŠ Bedřicha Smetany. O výjevy z života slavných mileneckých dvojic se postarají herci Divadla bez střechy.

Bonusovou nabídku představuje možnost se vyfotit v jednom z romantických zámeckých pokojů a bezplatná návštěva expozice Národní galerie v Lottyhausu. Galerie bude přístupná od 10 do 17 hodin, poslední vstup v 16 hodin. Zámek bude k prohlídkám otevřen ve stejných časech, vstupy zde však budou probíhat vždy jen v celou hodinu (základní vstupné 60 Kč).

Neváhejte, využijte této jedinečné příležitosti a vychutnejte si kouzlo doteku historie s nádechem romantiky na vlastní kůži. Prodej vstupenek od pondělí 04.02.2019 na pokladně zámku. Bližší informace na telefonu 596 387 340 a www.zamek-frystat.cz.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Valentýnský víkend na...

Zámeček Petrovice Karviná (5.3 km)

STING ApartmentsHavířov (11.5 km)

Zámek ZábřehOstrava (22.2 km)