Cyklocestování - Frýdek Místek

Cyklocestování - Frýdek Místek

Adresa:

Frýdek-Místek, Hlavní 112

Termín: 22.2.2019 24.2.2019

22úno - 24úno celý den

Žánr: festivalybesedy film workshopy cestování


Tradiční a originální cestovatelský festival Cyklocestování ve Frýdku-Místku se uskuteční již po třinácté na plátně a v prostorách Nové scény Vlast. Prostřednictvím besed, promítání, filmů a workshopů se můžete vydat s cestovateli na kolech do různých koutů světa.

Hlavním programem bude projekce frýdecko-místeckých cyklocestovatelů Dáši&Kuby o jejich ojedinělém dobrodružném cyklonávratu z Nového Zélandu, při kterém zažili spousty neuvěřitelných zážitků a nádherných chvil. Za tahák festivalu lze určitě považovat i trojitou účast cestovatele rádia Impuls Jirky Kolbaby, který spolu s legendárním Víťou Dostálem pokřtí zbrusu novou knihu „Evropou na kole" autora Martina Stillera.

O zážitky nebude nouze ani v besedě dámského dua Magdy a Alis, které na kolech samy prošlapaly jižní a střední Ameriku. S rodinkami Čermákových, Zigáčkových a Stillerových zavítáme s dětmi křížem-krážem Evropou. Roman Staněk nás zavede do drsného a přesto nádherného Karabachu. A to samozřejmě není vše! Už teď se tedy máte na co těšit.

Festival pořádá spolek Cyklocestovatelé za významné podpory Moravskoslezského kraje a příspěvkové organizace Národní dům Frýdek-Místek, která je spolupořadatelem akce.

Podrobný program najdete zde

http://www.kulturafm.cz//detail-akce/festival-cyklocestovani-2019-jiri-kolbaba/21264/icalrepeat.detail/- 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Frýdek-Místek Akce v obci Frýdek-Místek

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Cyklocestování -...

Zámek ZábřehOstrava (4.7 km)

STING ApartmentsHavířov (11.1 km)

Zámeček Petrovice Karviná (20.2 km)