Filip Koleják: Zlomené křídlo

Filip Koleják: Zlomené křídlo

Adresa:

Ostrava, Smetanovo náměstí 222/8

Termín: 24.1.2019
Vstupné:

Zdarma

24leden čtvrtek 16:00

Žánr: ostatní akce


Do psychiatrické léčebny Zlomené křídlo nahlédnete s Filipem Kolejákem

Beseda a autogramiáda ostravského rodáka a spisovatele, který se zabývá mezilidskými vztahy, psychologií a dětmi. Poví vám něco ze svého života a také z praxe obchodu.

Filip Koleják pracuje od roku 2001 v maloobchodě. Prošel mnoha pozicemi, takže viděl obchod z mnoha úhlů. Ale hlavně se denně potkával se svými kolegy a se zákazníky. A to vše dohromady tvořilo základy pro jeho tvorbu. Od roku 2013 vydává pravidelně. Momentálně je jeho nejprodávanější knihou jeho první vydaná próza Stejní. Maturoval v roce 2000 na integrované střední škole v Ostravě. O rok dřív začal psát poezii a po maturitě zkoušel psát první povídky.  

Zlomené křídlo

Zlomené křídlo je již autorova pátá próza. Ústřední postavou je pan doktor Jirka, který není vystudovaný psycholog, ale prodavač. Kniha navazuje na Slanou kávu, kde Jirkův příběh začíná a kde ke svým pacientům chodí domů. Opět mu k léčbě pomáhá jen intuice a vlastní rozum. Ale také umění vcítit se do druhých a touha pomoci. Čtrnáct dní v psychiatrické léčebně Zlomené křídlo je plné slz, pochopení, úsměvu, ale také odmítání, přátelství a uvědomění si, že nikdy nevíte, kdy budete potřebovat pohladit duši.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Ostrava Akce v obci Ostrava

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Filip Koleják: Zlomené...

Zámek ZábřehOstrava (4.5 km)

STING ApartmentsHavířov (10.8 km)

Zámeček Petrovice Karviná (20.3 km)